מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלור בממתיקאלי03/07/2011
ד.נ.
האם זה נכון שבסוכרלוז יש כלור (או כלוריד)? ואם כן, האם זה עושה את הממתיק הזה בלתי בטוח לשימוש? בברכה, אלישבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין הכיסאות
אלי07/07/2011האם שאלתי מ-3.7 נעל כלור בסוכרלוז נפלה בין הכיסאות? אלישבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבין הכיסאות - תגובה
לימור בן חיים09/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבין הכיסאות - תגובה
אסנת יעבץ19/07/2011הי אלישבע
קשה לי לענות לך על שאלה זו כי אני לא ממליצה על ממתיקים מלאכותיים באופן כללי. עדיף לצרוך את המתוק ממקורות טבעיים כגון פרות, סוכר חום דבש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלור בממתיק - תגובה
צחי כנען09/07/2011אכן כן.
ולא בגלל תכולת הכלור יש הטוענים כי אינו כה בריא כפי שחושבים אלא בגלל מסיסותו או אי מסיסותו ברקמה השומנית והצטברותו בגוף.
צריכה מתונה של 3-4 שקיות ממתיק ליום בטוחני כי אינו מזיק אך ימים יגידו במחקרים ארוכי טווח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתיקים מלאכותיים ללא כלור
אלי10/07/2011שלום,
האם יש ממתיקים אחרים שאינם סובלים מהבעיה שציינת, ואשר לכן הם כן בטוחים לשימוש? האם הבעיה שציינת מיוחדת לסוכרלוז, או מתייחסת לכל הממתיקים המלאכותיים? אלישבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתיקים מלאכותיים ללא כלור - תגובה
צחי כנען10/07/2011הבעיה היא ספציפית לסוכרלוז.
השאלה למה אתה משתמש בממתיקים ? הרזיה? בריאות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתיק בגלל
אלי11/07/2011צחי שלום רב,
לשאלתך, הסיבה לכך שאני משתמש בממתיק היא בריאותית גרידא, ובשום אופן לא עקב השמנה - אני דווקא אדם רזה. כמו כן, אני בגיל השלישי, ומנוע מהמתקה בסוכר, כי רמתו בדמי גבולית (100-93). בנוסף, אינני יכול לשתות מים די הצורך כי טעמם תפל והם משעממים אותי. לאור כל הנ"ל, אילו משקאות קרים טעימים (כלומר מומתקים) באים בחשבון, מבלי שיזיקו? בברכה, רוביק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתיק בגלל - תגובה
צחי כנען18/07/2011צריכת 1-2 כפיות סוכר ביום לבטח אינן מזיקות גם בערכי סוכר שהזכרת.
הטוב ביותר מיצי פירות וירקות סחוטים טרי.
ואיך סודה ? ומים עם עלי נענע למשל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיצים לעומת הדבר עצמו
אלי27/07/2011ד.נ.
סודה - זה בסדר גמור. אבל כמה סודה אפשר לשתות ביום?
מים עם נענע - משעמים אותי, וכל עוד אינם מומתקים - אינם טעימים.
ואשר למיצי ירקות ופירות, האם לא עדיף לאכול את הדבר עצמו מאשר לשתות מיצים? רוביק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיצים לעומת הדבר עצמו - תגובה
לימור בן חיים07/08/2011מומלץ לצרוך את הפרי עצמו בעונתו. יחד עם זאת באם אתה רוצה לגוון או להרוות את עצמך מיצים טבעיים או מיצים סחוטים יכולים להיות אלטרנטיבה. מיצים משמרים ערכים תזונתיים המצויים בפרי כמו ויטמין A (ביטא קרוטן), מינרלים כמו אשלגן וסידן וכן פיטוכימיקלים המצויים בפרי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיצים, אך בלי הסוכר
אלי10/08/2011ג.נ.
בעקבות תשובתך: הרי במיצים יש הרבה מאוד סוכר. מה אתם ממליצים לעשות למי שמבקש לשמור על רמת סוכר תקינה ולהימנע מסוכר כלשהו, כולל סוכר פירות, פרט לזה הנמצא ב-3 מנות פרי אותן הוא אוכל? אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע
אלי21/08/2011מדוע צוות מומחי הפורום אינו עונה לשאלת הגולש? אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע - תגובה
לימור בן חיים23/08/2011צודק סליחה . אני הייתי בחופשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיצים, אך בלי הסוכר - תגובה
לימור בן חיים23/08/2011אם כך ההמלצה לגוון במשקאות כמו מים , סודה, חליטות, תה,, תה ירוק ובמשקאות דיאט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להמתיק?
אלי23/08/2011לימור שלום,
לגבי תה, חליטות וקפה - האם אפשר להמתיקם בסוכרלוז (או בממתיק מלאכותי אחר)? אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להמתיק? - תגובה
לימור בן חיים23/08/2011אם העקרון הוא הקטנת צריכת סוכרים הרי התחליף להמתקה הוא ממתיקים שונים שאינם סוכריים ו/או אינם מעלים את האינסולין כמו סוכרלוז,אספרטיים סכרין ועוד
או המתקה בסטיביה או התרגלות הדרגתית להפחתה בטעם המתוק בשתייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי אך לא נעניתי!!!
אלי17/07/2011צחי שלום,
ב-11.7 עניתי לשאלתך מ-10.7, אך טרם קיבלתי תשובתך, לה אני ממתין ומצפה בקוצר רוח. יום נעים. רוביק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)