טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בהריון בשבוע ה-24 חוץ מצרבות ברוך השם הכל דבש.....
אני סובלת כבר כמה חודשים מצרבות, אבללללללללללללללללללללללללללל אתמול התחילו לי צרבות ששרופות לי את כל הגוף, אלו לא צרבות רגילות שהיו לי אלה משהו קטלני ביותר.
הלכתי לרופא שלי והוא אמר לי לא לאכול מאכלים שיש בהם חומציות כמו פרות הדר, והוא אמר לי כשיש לי את הצרבות האלה לשתות סודה לשתייה ככפית סודה לשתייה עם מים.
וכמובן שבצרבות האלה לא עוזרים לי הטאמס, השקדים, הקרח, החלב, המלפפון, וארטיק, אלה רק הסודה לשתייה הזו, שיהיה זוועתית אבל מקלה אין מה לומר.
העזרה שלכם היא אם משהוא יכול לומר לי באילו מאכלים אין חומציות שאני יוכל לאכול כדי שהצרבת הזוועתית הזו לא תחזור אלי.
תודה תודה לכולם ושיהיה המשך הריון מהנה ללא צרבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רינה יקרה מה שיכול לעזור לך הוא להמנע ממזון שומני כדוגמאת - בוקרס , עוגיות , פיצוחים , גבינות שמנות בשרים שמנים טיגונים וכו' להמנע לחלוטין משכיבה אחרי האוכל אלא רק לאחר שעתיים שתיה של מים , תה ירוק , תה צמחים , חליטת עלי זעטר וגם סודה
ובעיקר החדשות הטובות שיש לזה סוף טוב . שיהיה במזל טוב גילה אדלר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מזון שגורם להפרשת חומצה מוגברת הוא מבחינתינו חומצי ולא תכולת החומציות שבמזון עצמו , החומציות בקיבה היא בדרגה כה גבוהה שהחומציות בכל מזון תהייה זניחה , וכל הנזק הבריאותי מחומציות הורא מהפרשה מוגברת של מיצי קיבה , ולכן - קפה , מזון שומני, לעתים חומוס לעתים רסק עגבניות או עגבניות , דגים משומרים בשמן , אבוקדו , מזון מטוגן , בצק עלים , בשר שמן כמו קבב, המבורגר בברכה כמה שמות יש לך אלי ?? גילה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים