מיץ ירוק ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיץ ירוק ועוד
    עלי מרווה
    07/02/2012

שלום רב,

1.האם מיץ ירוק ( לא קנוי) שאני מכינה בעצמי בריא במובן זה שהוא יכול להחליף תכשירי ויטמינים ?
    2. מהם המרכיבים (ירקות או פירות) המועדפים להכנת מיץ ירוק ( או כל מיץ טבעי אחר ) שהם הבריאים והחיוניים ביותר לגוף ?
    איך ניתן לקבל ויטמין A באמצעות צמחים ? אני שואלת מכיוון שלאחרונה החלטתי עקב משקל יתר ,כולסטרול גבוה ( המאוזן ע"י סימבקור) ודלקות כרוניות בעור לשנות את אורח חיי לכיוון של טבעונות /צמחונות , הורדתי לחלוטין מהתפריט את החלב ואני ממעטת באכילת מוצרי חלב , ביצים ובשר?
    3. האם מומלץ לי לשתות מיץ עשב ירוק ? מהו המינון היומי ? ( אני בת 63)

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיץ ירוק ועוד

הוספת תגובה

• תיקון בשאלה

עלי מרווה
    07/02/2012

בשאלה האחרונה התכוונתי לשאול על עשב חיטה ולא כפי שנכתב.
    שוב תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיץ ירוק ועוד - תגובה

לימור בן חיים
    19/02/2012

כל מיץ סחוט מירקות טריים הינו בעל ערכים תזונתיים.
    מיץ ירוק עשיר בכלורופיל וכן במינרלים שונים, אך אינו מכיל את כל הויטמינים והמינרלים כמו מולטיויטמין. מנה יומית של כוס בהחלט מומלצת מכל סוג של ירק טרי.
    ביטא קרוטן שהינו מקור צמחי ליצור ויטמין A מצוי בירקות ירוקים וכתומים כמו כן ויטמין A מצוי גם בביצים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו