סיבים ועוד....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבים ועוד....
    שני
    06/03/2012

שלום, אני בת 35 ולאחר שני ניתוחי מעיים בעקבות חסימות (עקב ניתוח קיסרי) הומלץ לי לצרוך תזונה ללא סיבים וכך אני עושה כבר מספר שנים ואכן יש שקט בגזרה זו.
    בנוסף אני גם מאובחנת בפיברומיאלגיה ובחודשים האחרונים יש לי כאבי שרירים מפושטים יותר חזקים מבעבר. התחלתי לחשוב שאולי זה מחוסר ויטמינים/מינרלים ואני מרגישה בין הפטיש לסדן כי מצד אחד אני לא יכולה לצרוך פירות וירקות (למעט מיצים שאמרו לי לעשות במכונה מיוחדת למיצים קשים) ומצד שני אני מפחדת מהנזקים. אודה על עצתכם מה כדאי לקחת למזער נזקים

תודה שנ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבים ועוד....

הוספת תגובה

• סיבים ועוד.... - תגובה

צחי כנען
    07/03/2012

כדאי לבדוק מספר ויטמינים דרך רופא המשפחה ולבחון לפי התוצאות האם יש צורך בהשלמה.
    נראה לי שכדאי להעריך בשנית האם ההמלצה לצרוך תפריט דל סיבים אקטואלית כי לרוב לאחר השלב האקוטי (=לאחר הניתוח) עוברים לתפריט דווקא עתיר סיבים. בכל מקרה עליך ליתיעץ פנים מול פנים עם המנתח/גסטרו /דיאטנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו