טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 21 משחק כדורגל באופן מקצועי 5 פעמיים בשבוע, ו2 אימונים בחדר כושר בשבוע.
אני מבצע אימון כדורגל של שעה וחצי (הכולל אירובי ואנארובי), לאחר האימון אני מגיע לחדר כושר ומבצע אימון לכל שרירי הגוף, במשך 40-45 דקות, משתדל כמה שיותר תרגילים מורכבים,ושם דגש על שרירי הרגליים(משקלים גבוהים).לאחר האימון אני הולך הביתה הליכת שחרור קלה במשך 10-15 דקות ומבצע מתיחות.
התזונה היומית שלי היא בסדר, כמובן שאפשאר לשפר אותה אבל אני אוכל פחות או יותר כמו שצריך,ושותה הרבה מים.
אני לא יודע כמה מגנזיום אני מכניס לגוף מתזונה טבעית.
1.לפי כל מה שתיארתי לך, כמה תוסף מגנזיום בערך אמור לקחת בחור בגילי לאחר אימון שכזה? 2.חוץ ממניעת התכווציות שרירים, איך יכול לתרום תיסוף של מגנזיום לספורטאים? תודה רבה לכם.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד