עליה חדה במשקל ובטן נפוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה חדה במשקל ובטן נפוחה
    תמי
    17/05/2012

אני בת 35 ילדתי בחודש אוגוסט שחלף ,ירדתי 7 ק"ג במשקל לאחר הלידה והייתה לי בטן חטובה . במהלך החודשיים הקודמים עליתי במשקל 8ק"ג למרות שאני מקפידה על תזונה נכונה. ומה שמדאיג אותי שיש לי בטן נפוחה כמו שהייתה לי בהריון חודש שישי. אני סובלת מדי פעם מעצירות וכאבי בטן עליונה. מה הסיבה לעליה במשקל והנפיחות בבטן למרות שהתאבון אצלי שמור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עליה חדה במשקל ובטן נפוחה

הוספת תגובה

• עליה חדה במשקל ובטן נפוחה - תגובה

צחי כנען
    28/05/2012

העליה במשקל נובעת קרוב לוודאי מעלייה בצריכת הקלוריות או ירידה בהוצאה הקלורית למשל הקטנת הפעילות הגופנית מחוץ לבית וכו'..הייתי בודק היטב "קלוריות חבויות" =קלוריות שאת אינך שמה לב אליהן.
    כמו כן וללא קשר ישנם מזונות שמגברים את תחושת הנפיחות וכאבי הבטן כמו אכילת יתר של פירות, ירקות ודגנים מלאים.

אם לא משתפר... פני לרופא גסטרו או דיאטנית המתמחה בהפרעות עיכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תקשיבי לדאיטנים, עשי בדיקות דם

אישה
    15/08/2013

עשי בדיקות דם ושתן לבירור תסמונת מטבולית, כבד שומני ותפקודי כליה.
    דאיטנים אינם רופאים. אל תתעלמי מהבעיה לא תמיד זה מה שאוכלים.
    .
    אתר חובבני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו