למנהל הפורום!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למנהל הפורום!!
    עילי
    06/07/2013

שבת שלום
    אם אחרי אימון כדורגל של שעה ו40 בערך לוקח לי הרבה זמן עד שאני מגיע הביתה, אני לא רוצה לפגוע בהתאוששות השריר לאימון הבא שמבוצע כבר מחר, מה היית ממליץ לי לאכול משהו קטן (לא סנדביץ לדוגמא) ? אולי יוגורט, אולי תמר בשילוב של הרבה מים? אשמח לכל אופציה קטנה שלא תמלא לי תבטן אבל תעזור לשרירים להתאושש?
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למנהל הפורום!!

הוספת תגובה

• למנהל הפורום!! - תגובה

צחי כנען
    07/07/2013

הרבה זמן ? חצי שעה, שעה כמה בערך ? ואשמח לענות
    ובלי קשר לשתות הרבה מאוד מים במיוחד בעונה הזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמה לצחי

עילי
    08/07/2013

היי צחי,
    לפעמים לוקח לי כ50 דקות עד שעה להגיע הביתה, אני לא רוצה לאכול סנדביץ כי אז אני לא ממש יהיה רעב בארוחה הגדולה יותר.
    שאלה שנייה: לפעמים אני מתאמן גם בחדר הכושר כ35/40 דקות לאחר אימון הכדורגל. חוץ ממשקה איזוטוני מה עוד היית ממליץ לי לקחת?

שאלה אחרונה: רשמת לי לשתות הרבה מים במיוחד עכשיו, איך אני יודע מה זה הרבה מים? יש שאומרים שעל כל קילוגרם לשתות כמות מסויימת של מים אבל אני לא מבין בזה...
    תודה רבה צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלמה לצחי - תגובה

צחי כנען
    08/07/2013

בגדול על כל שעת אימון כדורגל צריך 500-1000 מ"ל נוזלים. אם האימון נמשך מעבר לשעה עדיף אפילו משקה איזוטוני.
    לאחר האימון - כדא יבכל זאת סנדויץ אפילו אפ תתעכב הארוחה הבאה: נסיעה הביתה, מקלחת וכו' אם לא - 3-4 קרקרים + יוגורט או פשוט חטיף "אנרגיה".

אימון כוח לאחר הכדורגל דורש ג'ל כמו GU או צלנג לחילופין 3-4 פירות יבשים + שתיה ואז אימון כוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו