גלוקוז נוזלי בדיאטת אטקינס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלוקוז נוזלי בדיאטת אטקינס
    בת 29
    12/10/2013

שלום
    מזה הרבה זמן שאני מעוניינת להפסיק לאכול לחם, ואורז.

לדעתי לא משנה כמה לחם או כמה אורז, זה גורם לי למלאות וכבדות ואני רוצה לנסות כמה שבועות לאכול ירקות ביצים בשר דגים אגוזים ומים.

הבעיה היא שייתכן שכמות הפחמימות בדיאטה מסוג זה היא נמוכה מאד (בדומה לאטקינס) ושבשביל לאכול את כמות הפחמימות הרצויה צריך לאכול קילוגרמים של ירקות..

ניסיתי לעשות את הדיאטה בלי לחם ואורז, והרגשתי קלות בלתי מוסברת אבל גם פיזור וקושי להתרכז, מה שמעיד על מחסור בפחמימות.

אני מעוניינת לנסות לשתות גלוקוז נוזלי מדי פעם בזמן למידה מאומצת. האם זה יכול לעבוד לעזור לי להתרכז ? האם זה עלול להיות מסוכן לא לאכול בכלל לחם ואורז ? האם גלוקוז נוזלי מסוכן לאנשים מלבד סכנת "השמנה"?

שימו לב שזו לא דיאטת הרזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלוקוז נוזלי בדיאטת אטקינס - תגובה

צחי כנען
    12/10/2013

במקום סוכר מזוקק החליפי בפירות וכך תרווחי גם קצת פחמימות וגם ויטמינים ומינרלים.
    לא ציינת קטניות אבל אם גם מהם את מתנזרת התחילי עם 2 פירות ביום ותגדילי לפי הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו