השפעת צריכת ביצים על רמת האנרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת צריכת ביצים על רמת האנרגיה
    הדס
    27/11/2013

לפני כמה שנים הייתי אוכלת ביצה עם סלט כל יום לארוחת בוקר (ביצת עין) ואם לא היה לי זמן בבוקר לאכול את זה (אכלתי דברים אחרים) הרגשתי חולשה פיזית לא מבוטלת שעברה במיידי כאשר אכלתי את הסלט והביצה. היום אני לא צורכת ביצים בכלל ורמת האנרגיה שלי קבועה יחסית. אני תוהה מאיפה התופעה הזו הגיעה, האם זה קשור לכולסטרול שבביצים? בכל חיי לא הייתה לי תופעה כזו מוזרה, רק בתקופה ההיא שאכלתי ביצה ליום.

אשמח לשמוע את דעתכם,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השפעת צריכת ביצים על רמת האנרגיה - תגובה

צחי כנען
    27/11/2013

מעולם לא שמעתי על הקשר בין ביצה לאנרגיה מידית אך מה זה משנה...תמיד יש כלל ויש יוצא מן הכלל:)
    כיום את מרגישה טוב באופן כללי ?
    למה אינך אוכלת ביצים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

הדס
    27/11/2013

אני לא אוכלת ביצים כי אני לא רוצה לתמוך בתעשייה שמשמידה מיליוני אפרוחים בשנה ואין בביצים שום דבר תזונתי שאי אפשר להשיג אותו ממקורות אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה - תגובה

צחי כנען
    27/11/2013

מסכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק האפרוחים מסכנים?

רוביק
    09/12/2013

שלום,
    איזה היגיון יש באכילה התומכת בתעשייה שמשמידה עופות, פרות, חזירים, דגים וחיות נוספות, לעומת אפרוחים? למה לרחם רק על האפרוחים המסכנים, ולא על הוריהם, דודיהם ושאר קרוביהם המסכנים? לא ירדתי לסוף דעתכם. אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק האפרוחים מסכנים? - תגובה

צחי כנען
    22/12/2013

אינני רוצה להכנס כאן לדעתי האישית בנושא תעשיית הבשר על כל ענפיה- מוצרי החלב, ביצים , דגים עופות ובשר אך בהחלט עולות הרבה מאוד תהיות מוסריות.
    נשאיר את הדברים להחלטה האישית של גולשינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו