שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לארא
    07/04/2008

שלום..אני בת 23..שוקלת 53 וגובהה 160..כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום על מנת לשמור על משקלי לטווח ארוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי לארה

גילה אדלר
    07/04/2008

ההוצאה הקלורית הבסיסית שלך היא בסביבות 1450 קלוריות , ולזה יש צורך להוסיף את הכמות הקלורית לפעילות שלך ודבר זה תלוי במספר גורמים כמו פעילות גופנית סוג העיסוק שלך סדר יום וכדומה ,כך שבממוצע 1700 קלוריות -1800 קלוריות יכול להיות טווח הצריכה הקלורית שלך הכוללת הכל .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאה קלורית יומית

צחי כנען
    07/04/2008

כתוספת לתשובה של גילה...
    את יכולה לבדוק את נכונות הנוסחאות הלכה למעשה . במידה ותראי כי את עולה או יורדת תתקני בהתאם.
    אופציה נוספת ,אולי לאחר שכבר התנסת באופציה הראשונה, היא ממש לבדוק את ההוצאה הקלורית היומית בקליניקה שלי. התהליך כולל 1. בדיקת חילוף החומרים (=כמות הקלוריות היומית שאת מוציאה במנוחה) 2. ההוצאה הקלורית מעבר למנוחה. 3. בדיקת הרכב הגוף באופן אבסולטי
    פרטים באתר שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו