מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה שתשנה לכם את החייםינון קדוש18/12/2014
כל הקרדיט לקווין ליאקס
אהלן, קוראים לי קווין
יכול להיות שאני טועה. תהיו איתי עד הסוף, ואולי זאת תהיה ההתחלה שלכם למשהו גדול. מקסימום שרפתם דקה שגם ככה לא הייתה תורמת לכם כלום בגלישה באינטרנט.
אם אתם כאן, סימן שחשוב לכם להשקיע בעצמכם, להיות טובים יותר, ולעלות על המסלול הנכון.
לפני שנה, אבא שלי סיפר לי, שחבר שלנו אמר שהדרך שלנו לאכול, עולה לנו בגדול. פחמימות פוגעות בנו. בתור מישהו שכמו רובנו חונך על "פחמימות מלאות שלוש שעות לפני אימון, פחמימה פשוטה לפני האימון, ולהתרחק משומן", זה נשמע לי מגוחך. התקשרתי לבחור והוא סיפר לי על קהילה שהולכת וגודלת, שאוכלת הפוך על הפוך ממה שמספרים לנו. פחמימות זה רע. כולסטרול זה טוב.
אני אדלג על כל החלק של הפיזיולוגיה, הדברים שהוא סיפר לי, והרחבת האופקים מאז אותו היום. רק אספר לכם איך אני מרגיש היום.
בתור מישהו שאומנם הייתה לו מסת שריר, אבל עם שכבת כרס קטנה (שהאירובי והמאזן הקלורי שלו לא שינה דבר), הספקתי להוריד אותה בקלות.
אני מרגיש הרבה, הרבה יותר חי. יותר אנרגיה, יותר חיובי, הרבה יותר דרייב באימון. היכולת שלי להשאר עירני ולעשות יותר בזמן שאחרים עייפים עלתה בכמה רמות. הרעב שלי יציב לאורך היום ואני לא מרגיש צורך כל שעתיים לפתוח את המקרר.
המטרה שלי פה היא לא לשכנע אותכם. כחלק מההשקפה שלי בזמן האחרון של לתרום ולעזור, אפילו לאדם אחד - החלטתי לשתף.
אז החלטתי להכין סדרת סרטונים בה אסביר לאט לאט את מהות התזונה.
אני לא מומחה גדול לנושא. גם לא בא מטעם אף אחד, ולא מייצג שום אג'נדה.
רק בן אדם שהחליט להתנסות ועבר תוצאות מאוד חיובית.
מקווה שאפילו רק בן אדם אחד ימצא בטקסט הקטן הזה אבן דרך לשינוי קטן עם ערך גדול!
* חשוב לי להגיד שאני מכבד את האג'נדה של הצמחונים, ולא בא לפגוע באף אחד. לא מנסה לקדם אף אחד וזכותם לעשות את מה שהם מאמינים בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתקינס מיסד התאוריה הזאת מת שמן
אבי הכימאי30/12/2014מהתקף לב.
כל דייטה מוזרה ולא מאוזנת שגורמת לגוף בחוסר באבות מזון מסויימים, בטווח הקצר אולי מרזה במהירות אבל בסופו של דבר גורמת נזקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)