טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 23, משקלי הוא 62.2 והגובה 152 וכל חיי נאבקתי במשקלי. שנה שעברה עשיתי דיאטה ואכלתי כ-600 קלוריות ביום ותוך חודש רזיתי כמעט 8 קילו. לאחר מכן עליתי מהר מאוד במשקל והגעתי למשקל של היום. לפני כשלושה שבועות התחלתי תזונה נכונה בשילוב ספורט ואני אוכלת כ-1200 קלוריות ביום. אני רק מעלה במשקל מאז שהתחלתי את הדיאטה ואני מיואשת...כנראה שחילוף החומרים שלי נפגע מאוד וזאת התוצאה. מה אני יכולה לעשות כדי לרזות עם תזונה של 1200 קלוריות ביום? אני אובדת עצות.. אשמח מאוד אם תעזרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב, ממליץ לפנות לאחד המרכזים לבדיקת חילוף החומרים הבסיסי (כולל אצלי אבל יש אחרים) כדי לאשרר את הרגשתך בעינין הקלוריות ואחריו כמובן להתיעץ עם דיאטן המתמחה בתחום בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד