דיאטת כרוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת כרוב
    רננה
    13/05/2008

שלום רב, אני בת 56 , סובלת מכולסטרול גבוה 303 ומשקל רב התחלתי ביום ראשון את דיאטת הכרוב כשביום הראשון ירקות ביום השני מרק ללא הגבלה ופירות ביום השלישי מרק וירקות ופירות ביום רביעי מרק ללא הגבלה ו3 בננות וכוס חלב רזה ביום חמישי יהייה חתיכת בשר וכך ...הלאה שבעה ימים והמון המון המון המון מים . בינתיים המתנים הולכת ומצרות ..הכוונה לעשות שבוע אחד ולהמשיך בדיאטה כדי לשמור על מה שהורדתי . נחוץ לי מאוד כי יש לי בעיות פיזיות ברגליים ואיני יכולה לעשות ספורט . מה הסכנות , אם בכלל בדיאטה זו ????? מודה על תשובתך המהירה והממצה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת כרוב

הוספת תגובה

• דיאטת כרוב

צחי כנען
    16/05/2008

זו למעשה בהגדרה דיאטה דלה מאוד בקלוריות ועתירת נוזלים. היא תפחית ממשקלך באופן דרסטי. הירידה במשקל מקורה בשומן אך גם עקב איבוד שריר מסיבי. עלייך להתיעץ עם דיאטן/נית קלינית בעיקר באשר לבטיחות הבריאותית בדיאטה כזו לגופך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו