טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
אני בת 56 , סובלת מכולסטרול גבוה 303 ומשקל רב
התחלתי ביום ראשון את דיאטת הכרוב כשביום הראשון ירקות
ביום השני מרק ללא הגבלה ופירות ביום השלישי מרק וירקות ופירות
ביום רביעי מרק ללא הגבלה ו3 בננות וכוס חלב רזה
ביום חמישי יהייה חתיכת בשר
וכך ...הלאה שבעה ימים והמון המון המון המון מים .
בינתיים המתנים הולכת ומצרות ..הכוונה לעשות שבוע אחד ולהמשיך בדיאטה כדי לשמור על מה שהורדתי .
נחוץ לי מאוד כי יש לי בעיות פיזיות ברגליים ואיני יכולה לעשות ספורט .
מה הסכנות , אם בכלל בדיאטה זו ?????
מודה על תשובתך המהירה והממצה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זו למעשה בהגדרה דיאטה דלה מאוד בקלוריות ועתירת נוזלים. היא תפחית ממשקלך באופן דרסטי. הירידה במשקל מקורה בשומן אך גם עקב איבוד שריר מסיבי. עלייך להתיעץ עם דיאטן/נית קלינית בעיקר באשר לבטיחות הבריאותית בדיאטה כזו לגופך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד