הכוונה לאן לפנות בנושא ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכוונה לאן לפנות בנושא ירידה במשקל
    רות
    09/03/2017

אני בת 56 שמנה מאוד אחרי ניתוח טבעת לפני 23 שנים בעיתי היא אני הייתי בטיפולה של דיאטנית במרפאה בריאטרית באחד מבתי החולים עם תפריט מסודר בהתחלת התהליך בחלק מהימים הצלחתי לשמור על התפריט בימים אחרים היה לי קשה משתי סיבות 1 טבעת שכנראה נפתחה זזה ממקומה והסיכות של הטבעת שנפתחו נספגו ברקמה וקיבה בצקתית מאוד כתוצאה 2 קילה שבנתיים טופל כל ההקדמה עבור השאלה הבאה רוב הימים אני מתקשה לאכול אני חיה על גביע יוגורט בבוקר משהו לצהרים יכול להיות 1 תפוח אדמה בתנור . 1 כוס פסטה. 1פיתה עם ממרח חומוס וסלט ירקות בערב בדרך כלל קערית מרק עם יוגורט או רק יוגורט או רק מרק מאבקה אני לא יורדת במשקל יש המון בצקות שצריךלהוריד בהליך כירורגי השאלה בסופו של דבר מה אני עושה כדי לרדת במשקל בכל זאת? כדי שאוכל להיות מסוגלת ללכת ולעסוק בפעילות גופנית חייבת לעבור החלפת ברך כי כרגע יש רק חלק מברך אחת מתפקדת. האם אתם יכולים לכוון/להדריך אותי למי לפנות מי יכול לעזור לי בהתרת התסבוכת. ישנה המלצה לביצוע ניתוח פלסטי על מנת להתניע תהליך ירידה במשקל פעילות גופנית ועוד רק שאף אחד לא שומע אותי. אולי לכן יש רעיון .כן אני יודעת פניתי לפורום דיאטה לצערי מצבי כולל דיאטה ועוד דברים מסביב אשמח לשמוע את דעתכם ורעיונות כדי להשתקם תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתובת

צחי כנען
    20/03/2017

האם פנית לרופא המשפחה ?
    זו הכתובת הנכונה בעיניי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו