ירידה מאוד איטית במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה מאוד איטית במשקל
    יעל
    15/09/2017

שלום,
    אני בת 33. שוקלת 58 על 1.63 מסת שריר 29.3 ואחוז שומן 30.4 על פי משקל שסורק את הגוף של טניטה.
    עליי לרדת לפחות עוד כ 8 קילו מאחר שההשמנה אצלי ביטנית ויש לי תנגודת לאינסולין(לוקחת כדור גלוקופג' אחד ביום) ויש לי רפלוקס חמור ובקע בסרעפת והמורה לנסות להמנע מניתוח.
    לפני 11 שנים שקלתי 99 קילו וירדתי לבד במשך 8 שנים מאוד לאט.
    העניין הוא שאני תקועה על הטווח של ה 60 58 קילו כבר כשנה.
    אני אוכלת תפריט של 1200 קלוריות ועושה כל יום פעילות אירובית של שעה ושעון הפולאר מראה שריפה של 500 קלוריות... ולפי חישוב גרעון קלורי זה אמור לגרום לירידה של 3 קילו בחודש... אבל עם כל המאמץ אני יורדת בין 200 גרם לחצי קילו בחודש.
    אני לוקחת אלטרוקסין ובלוטת התריס מאוזנת..
    אשמח לדעת: מהן הסיבות שיכולות להיות לקצב ירידה כזה? את מסת השריר דווקא שיקמתי בעזרת שנים של אימוני התנגדות והיא 29 אחוז(היתה בעבר 22).
    האם כדאי לנסות תפריט של אלף קלוריות ליום?
    זה בעצם די לדרוך במקום כי אם ירדתי 200 גרם ביודש אני עולה אותם תוך שניה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה מאוד איטית במשקל

הוספת תגובה

• ירידה איטית במשקל

דרורית סירקיס-גדרון
    16/09/2017

הירידה שירדת עד כה בהחלט טובה ויכול בהחלט להיות מצב שכאן הגוף שלך יכול להישאר לטווח ארוך, בכל מקרה לא הייתי ממליצה על הפחתת הצריכה הקלורית לפחות ממה שאת צורכת היום. הייתי ממליצה להתייעץ עם תזונאית/ מאמן כושר ולהבין אם יש מקום לשינויים נוספים בתזונה או אולי בסוג ועצימות הפעילות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו