למה הגוף צריך פחמימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה הגוף צריך פחמימות
    מאיה
    13/11/2017

למה חשוב לאכול פחמימות?
    אם אעשה דיאטה נטולת פחמימות (אוכל רק חלבונים, ירקות, פירות, שומן בריא במינון)... זה בריא?
    אם כן, לכמה זמן כדי לא לפגוע בבריאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה הגוף צריך פחמימות

הוספת תגובה

• פחמימות ובריאות

צחי כנען
    16/11/2017

פחמימות הם אחד משלושת אבות המזון ואין כל מניעה לצרוך אותם.

הכמות כמו כל מזון/אב מזון (חלבונים ושומנים) עדיף שיעשו במידה , באופן מאוזן.

הכמות היא מן הסתם אישית ותלויה בגורמים כמו פעילות גופנית, סהכ קלוריות יומי וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחמימות בריאות תוספת

שלומי כהן
    18/11/2017

היי שבוע טוב ומבורך צחי כנען..

היי צחי.....רציתי רק להגיד שאני כ"כ מסכים איתך,פחמימות הם אחד משלושת אבות המזון המרכזיים ואין מניעה לצרוך אותך.
    אחוז הפחמימות היומית בכל יום הוא 50%-60%(5-6)
    ואני לא מבין למה אנשים נרתעים מפחמימות וכ"כ שונאים אותו ומתעבים אותו!!!!

חח בא לי להיות כמוך לא ממש דיאטן אבל להסביר לאנשים שאין מניעה לצרוך אותך ובארוחת הערב עוד פחמימת דגנים,אנשים מפחדים לאכול עוד פחמימת דגנים בארוחת הערב לאחר שבצהריים הם אכלו פחמימת דגנים מלאים כמו אורז מלא,פסטה,פתיתים,תירס כלומר תוספת פחמימתית ממשפחת הדגנים שעשירים בויטמינים מקבוצת b1'b2'b3 .
    וגם להסביר לאנשים שמוצרי חלב גם עשירים בחלבונים גבינה ויוגורט....וגם יוגורט עצמו עשיר בחלבון לאחר פעילות גופנית.

ואני כ"כ מסכים איתך ובא לי להסביר את זה לכול האנשים ששונאים ומתעבים פחמימות!!אין מניעה לצרוך אותם בעולם התזונה.פחמימות בריאות ומזינות.

שיהיה שבוע טוב.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו