מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפריט היומי אבות המזון-וזה מופנה לצחי כנעןשלומי כהן16/11/2017
צהריים טובים צחי כנען!!!!!!!
צחי כנען,צהריים טובים מה שלומך?????
קודם כל אני רוצה להגיד שאני כבר מתמחה לבד בתזונה של אבות המזון..
אני אוכל מדי יום את כל ה-6 ארוחות כ-60% אחוז פחמימות. וכמובן את כל הסיבים התזונתיים שאני מקבל מהמזון..
אני כבר בקיא בזה לבד.........אבל סתם באופן כללי....אני פשוט רוצה להגיד לך שאני עובר פה על הפורום ורואה את השאלות של אנשים ששואלים אותך..ואני פשוט בא לי לענות להם מרוב שהם כל הזמן נמנעים מדברים בריאים, כמו השומנים כמו פחמימות......אני משתגע..
אני רואה שהם שואלים אותך על חזה עוף.......אני אישית אוכל חזה עוף בצהריים שיש בו בעיקר חלבון שהוא ממש טעים ושומנים בריאים אגוזים,שקדים וטחינה.....והם כל הזמן שואלים אותך על מזונות שומניים..........צריך לאכול מזונות שומנים בתפריט היומי..זה לא אומר שלא צריך לאכול שומנים..
וחלבונים..אנשים צריכים להבין....בכלל בא לי להיות "דיאטן" בעצמי ולהסביר לאנשים שחלבונים יכולים לקבל גם ממוצרי חלב שעשירים בחלבונים כמו גבינה ויוגורט..לא רק מעופות,דגים,ובשרים למינהם בתזונה כמו חזה עוף......נכון שמוצרי בשר עשירים בחלבונים אבל גם מוצרי חלב עשירים בחלבונים ואנשים לא מבינים את זה.....
ולגבי פחמימות........למה אנשים כל הזמן נרתעים מזה????מלא אנשים אומרים לי אני לא אוכל פחמימות,זה לא טוב,באמת אני שואל אותך צחי למה הם נרתעים מאב המזון הכי חשוב שהוא הפחמימות כולל לחם מלא??(מבין אבות המזון פחמימות,חלבונים ושומנים,הפחמימות זה הכי חשוב לצרוך אותך בכמות נכונה ע"י הגוף)..
ואני שואל למה אנשים נרתעים מזה???חוץ מזה גם ראיתי פה בהודעות כתבו לך אני מורידה פחמימות בתפריט,אני לא רוצה לאכול פחמימות ועוד כל מיני כאלו הודעות שכתבו פה לך אנשים.......למה אנשים נרתעים מפחמימות????
מחכה לתשובה ויום טוב...
שלומי כהן.
נ.ב-ולגבי השומנים גם בא לי להיות "דיאטן" בעצמי ולהגיד לאנשים לא לפחד לאכול שומנים..סתם יש בזה בהלה בשומן הרווי...צריך לאכול מגוון מכל אבות המזון גם שומנים בריאים ולא לפחד מאף אף מזון לא ככה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחמימות וירידה במשקל
צחי כנען16/11/2017אין באמת "רגליים" לתאוריה של הימנעות/הפחתה באכילת פחמימות וירידה במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחמימות וירידה במשקל
שלומי כהן18/11/2017היי שבוע טוב ומבורך צחי כנען!!
היי צחי....שבוע טוב מה שלומך?????
אני בסדר גמור...פשוט רציתי לשאול למה אנשים כ"כ שונאים ומתעבים פחמימות????
אני אישית אוכל כל יום את כל אבות המזון פחמימות,חלבונים ושומנים ודגנים מלאים וגם דגנים שוב בארוחת הערב ואת כל הסיבים התזונתיים מהמזון שלנו כולל פירות וירקות ולחם מלא וקטניות(חומוס)..
אני אוכל הכל...את כל ה6 ארוחות ביום....החלבון מולק לשש ארוחות ביום.
ממש בא לי להיות דיאטן בעצמי ולהסביר לאנשים את תזונה נכונה ועל מוצרי חלב שעשירים בחלבונים...אבל סתם לכלליות..פשוט לא הבנת אותי נכון..למה אנשים שונאים פחמימות???
מחכה לתשובה ושיהיה לך שבוע טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)