חילוף חומרים האם כדאי לעשות בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חילוף חומרים האם כדאי לעשות בדיקה
    יעל
    21/12/2017

שלום,
    רציתי בבקשה לברר:יש לי אפשרות ללכת למכון פרטי שבו עושים בדיקה לחילוף חומרים במנוחה עם מסכת החמצן במשך 20 דקות. הבדיקה עולה 350 שסך הכל זה מחיר סביר. השאלה שלי היא האם בתנגודת לאינסולין הבדיקה הזאת עלולה לא לשקף טוב?
    נאמר יצא לי חילוף במנוחה תקין לגילי ומשקלי,אבל מצד שני התנגודת לאינסולין מקשה על הגוף לפרק שומן,לא ככה?.
    זאת אומרת,זה לא פרמטר שבדיקת חילוף החומרים במנוחה לוקחת בחשבון נכון?
    אני 1.63 ושוקלת 60 בת 34 עם השמנה בטנית גדולה(אחוז שומן 33 לפי משקל טניטה עם אלקטרודות לידיים).
    קצב הירידה במשקל הוא מאוד איטי אצלי. אני עושה כל יום ספורט במשך שעה ולפי שעון פולאר שורפת 500 קלוריות(למרות שאין דיוק לגמרי כמובן) ואוכלת 1200 קלוריות ויורדת בחודש בקושי חצי קילו(כל בדיקות הדם תקינות למעט תנגודת לאינסולין ומטופלת עם גלוקופאג')
    השאלה היא האם בדיקת חילוף החומרים תגיד לי משהו במקרה שלי וכן כדאי לעשות אותה או שהיא לא לוקחת בחשבון תנגודת לאינסולין
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת חילוף החומרים

צחי כנען
    21/12/2017

אכן הבדיקה יכולה לעזור בחידוד התפריט שלך ואולי לתוצאות טובות יותר גם במקרה של תינגודת לאינסולין.
    חשוב שתיגשי לדיאטן/נית מומחה במטבוליזם

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת חילוף חומרים תוספת תגובה

שלומי כהן
    21/12/2017

היי ערב טוב ומבורך לשניכם יעל וצחי כנען.

היי ערב טוב לשניכם.ההודעה הזאת מופנית לשניכם..

רק רציתי להגיד אם זה בסדר.....שחילוף החומרים שלנו קשור לארוחה המלאה בצהריים..שמכילה את כל אבות המזון..הפחמימות,החלבונים והשומנים(טחינה) רק אם אפשר.
    וצריך להקפיד מאוד מאוד על הארוחה הזאת בצהריים שמכילה את כל אבות המזון..להקפיד על זה.....חשוב מאוד להקפיד על זה!!!!!!!

שלומי כהן.

שיהיה המשך ערב נעים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו