טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, רציתי בבקשה לברר:יש לי אפשרות ללכת למכון פרטי שבו עושים בדיקה לחילוף חומרים במנוחה עם מסכת החמצן במשך 20 דקות. הבדיקה עולה 350 שסך הכל זה מחיר סביר. השאלה שלי היא האם בתנגודת לאינסולין הבדיקה הזאת עלולה לא לשקף טוב? נאמר יצא לי חילוף במנוחה תקין לגילי ומשקלי,אבל מצד שני התנגודת לאינסולין מקשה על הגוף לפרק שומן,לא ככה?. זאת אומרת,זה לא פרמטר שבדיקת חילוף החומרים במנוחה לוקחת בחשבון נכון? אני 1.63 ושוקלת 60 בת 34 עם השמנה בטנית גדולה(אחוז שומן 33 לפי משקל טניטה עם אלקטרודות לידיים). קצב הירידה במשקל הוא מאוד איטי אצלי. אני עושה כל יום ספורט במשך שעה ולפי שעון פולאר שורפת 500 קלוריות(למרות שאין דיוק לגמרי כמובן) ואוכלת 1200 קלוריות ויורדת בחודש בקושי חצי קילו(כל בדיקות הדם תקינות למעט תנגודת לאינסולין ומטופלת עם גלוקופאג') השאלה היא האם בדיקת חילוף החומרים תגיד לי משהו במקרה שלי וכן כדאי לעשות אותה או שהיא לא לוקחת בחשבון תנגודת לאינסולין תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רק רציתי להגיד אם זה בסדר.....שחילוף החומרים שלנו קשור לארוחה המלאה בצהריים..שמכילה את כל אבות המזון..הפחמימות,החלבונים והשומנים(טחינה) רק אם אפשר. וצריך להקפיד מאוד מאוד על הארוחה הזאת בצהריים שמכילה את כל אבות המזון..להקפיד על זה.....חשוב מאוד להקפיד על זה!!!!!!!
שלומי כהן.
שיהיה המשך ערב נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד