התפריט של אבות המזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפריט של אבות המזון
    שלומי כהן
    15/01/2018

ערב טוב ומבורך רחל גרנות.

ערב טוב,קודם כל...מה שלומך רחל?????

אני בסדר גמור.....

אני רוצה לשאול ולהגיד כמה דברים וכמה שאלות לגבי התפריט שלנו של אבות המזון(וקבוצות המזון).

קודם כל זה נכון שאני אוכל מכל קבוצות המזון כמו שכתבת לי פה בהודעה ואני שמח שכתבת את זה ואמרת את זה..

אבל רציתי לשאול ולהגיד שלא שאני לא מרוצה או מרגיש עם זה לא בסדר עם מה שאני אוכל אבל בכל זאת.....האם זה בסדר לאכול תפריט של אבות המזון שהוא בעיקר על חלבונים וחומצות אמינו?(כמובן בשילוב כל שלושת אבות המזון,פחמימות,חלבונים,שומנים)..

אבל בעיקר אני שואל האם זה בסדר לאכול תפריט על חלבונים וחומצות אמינו בעיקר???

ואני יודע שוב שצריך להתאים לכל אחד את התזונה והתפריט בשבילו ואני ממש מתחבר למשפט שלך..זה משט יפה וחכם וצודק.....שאמרת את זה..אני ממש מתחבר לזה למשפט שלך.

ובכל זאת האם זה בסדר לאכול חלבוניים וחומצות אמינו??

ואגב אני כל יום אוכל 5-6 ארוחות כל יום ומגיעה לצריכת פחמימות יומית של 50%-60% וזה בעיקר פחמימות מורכבות יותר שאני צורך ופחמימות דגנים מלאים...אותי זה ממש מאזן לאכול כל יום 5-6 ארוחות ביום..

אני אישית אם לא הייתי אוכל 5-6 ארוחות ביום הייתי אוכל 2-3....אני חשוב לי לאכול לפחות 3 ארוחות עיקריות ביום,בוקר,צהריים וערב.....וזה לא משנה לי אם אוכלים ביניים/או לא...
    אני לא בנאדם שמסתדר עם ארוחה אחת ביום...

ואגב זה עוד שאלה..זה באמת משנה כמה ארוחות אוכלים ביום???

אם זה ארוחה אחת או 2-3 ארוחות/ 5-6 ארוחות או 8 ביום???זה באמת משנה???

מחכה לתשובה והמשך ערב נעים.

מקווה שהבנת את שאלותי.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפריט של אבות המזון

הוספת תגובה

• שלומי, שלום

רחל גרנות
    16/01/2018

שלום לך, אני רק יכולה לברך אותך. אתה אוכל נכון. התפריט שלך מכיל את כל קבוצות המזון. ולמדת לבנות את התפריט שמתאים לך ולאורח החיים שלך. כל הכבוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו