התפריט של אבות המזון לקראת פסח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפריט של אבות המזון לקראת פסח
    שלומי כהן
    07/02/2018

ערב טוב ומבורך רחל גרנות.
    ערב טוב מה שלומך????????..שלום לך רחל גרנות..ראשית קודם כל תודה על המחמאות בהודעות..

דבר שני אני רציתי להגיד שאני כתבתי לך הודעה לפני מלא מלא זמן שנמצאת פה ממש מתחת תחת הכותרת:"אי אלו דברים בתפריט היומי"..
    וקצת לא התייחסת......וקצת נעלבתי מזה....אני לא סתם כתבתי את ההודעה הזאת לתצוגה בשביל לראות ולא להתייחס.....זה די פוגע..

בכל מקרה אני דיברתי בהודעה בין היתר על התפריט היומי בפסח..שבו רוב הפחמימות שאנחנו צורכים ביום הם חמץ בפסח ואין אפשרות לאכול אותם.....ואני לא יודע מה לעשות בפסח בתפריט היומי שלי שבו רוב הפחמימות שאני צורך הם חמץ......
    אני אשמח אם תוכלי לקרוא את ההודעה במלואה שכתבתי לך...ולהחזיר לי תשובה...
    וגם על קבוצות "הנשמה",למה התכוונת אליהם.

אני רוצה לברך אותך בברכת ערב טוב

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלומי, שלום

רחל גרנות
    07/02/2018

שלום, מדוע לדאוג עכשיו לפסח? בוא, נעבור קודם את פורים. ולגבי פסח, בוא ניקח את החג קצת בפרופורציות. סך הכול, שבוע ימים. אז נכון שחלק מהפחמימות שאנחנו צורכים הם חמץ. אבל, עדיין יש תפוח אדמה, בטטה. ושאר קבוצות המזון נגישים. אפשר להמשיך לאכול ירקות, פירות, מוצרי חלב, עוף, דגים, ביצים. אז, זה ממש לא נורא כל כך. ובקבוצת הנשמה אני מתכוונת לקבוצה שהגוף ממש לא צריך, אבל הנשמה רוצה. המתוקים והמלוחים שצריך לצרוך במתינות ובזהירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו