טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ערב טוב לך..ושלום וברכה לך....מלא זמן לא דיברנו... מה שלומך???? אני בסדר גמור טוב תודה..
ראשית רציתי רק להגיד ולעדכן שהנה ביום שישי הקרוב כבר פורים ובעוד חודש בדיוק פסח...ולגבי זה רציתי רק לעדכן אותך שאני עדיין לא מצאתי פתרון לאיך להמשיך עם התפריט שלי ולצרוך פחמימות בלי קורנפלקסים,פסטות למינהם וגם פתיתים שאני אוכל מדי יום וכמובן הפחמימה הכי חשובה היא הלחם מלא.....וכל אלו יהיו חמץ בפסח...אני עדיין לא מצאתי פתרון מלא לזה......הגעתי לאיזה פתרון חלקי אבל עדיין אין לי פתרון מלא לבעיה שהפחמימות שאנו צורכים ביום יום הם חמץ.
2) רצית לשאול האם זה בסדר שאני בחור בן 25 היה לי יום הולדת שבוע שעבר בשישי האחרון צורך פחמימות מלאות ולא פשוטות בכמות של 50%-60%......(את האמת זה נראה לי הרבה יותר ממה שהרבה אנשים צורכים....)....... זה בסדר?????
מחכה לתשובה ושיהיה לך המשך ערב טוב שקט ונעים.
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, ההמלצה הכללית של ארגוני הבריאות היא שניתן לצרוך כ50% פחמימות מכלל התפריט היומי. כך, שאתה בהחלט אוכל נכון. אבל, בהחלט שים לב לצרוך גם חלבונים באיכות טובה. ולפי מה שאני רואה, זה גם מסודר אצלך. ולגב י פסח, בינינו, זה שבעה ימים בלבד. אז כדאי להפחית את הלחץ. יש כיום גם מצות מלאות יותר. אוכלי הקטניות יכולים לאכול אורז וכדומה. אני בטוחה שתעבור את זה בשלום בדיוק כפי שעשית בשנים שעברו. ומזל טוב ליום הולדתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד