לא יכול להפסיק לנשנש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יכול להפסיק לנשנש
    דורון
    10/04/2018

אז החלטתי לקחת את עצמי בידיים, נרשמתי לחדר כושר ואני מתמיד, התחלתי לאוכל מסודר ולהקפיד על אוכל מבושל בבית ולא לאכול בחוץ, והכל טוב ויפה אבל בשעות הערב הגוף ממש מכריח אותי לנשנש, לא משנה מה עושה וכמה מנסה להימנע ולהתעלם מהצורך, בסוף הוא גובר עלי... מתוסכל מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יכול להפסיק לנשנש

הוספת תגובה

• שלום, דורון

רחל גרנות
    10/04/2018

שלום לך, ובכן, אתה ממש לא לבד. המשפט "הגוף ממש מכריח אותי לנשנש" נחמד. זאת אומרת, זה ממש לא אני, זה הגוף, כלומר, מחוץ לאחריותי, זה משמיים... ובכן, זה ממש לא הגוף, אלא, אם ארוחת הערב לא מספקת ואתה רעב. ובמקרה זה אתה צריך לשנות את ארוחת הערב בהתאם. אולם, ברוב המקרים הצורך בנשנוש בא ממקום אחר לגמרי. משעמום, חוסר תעסוקה, יש פה התניות עם טלוויזיה, בית וכו'. יש הרבה אסטרטגיות להתמודד וזה קצת ניסוי וטעיה. ברור שזה לא מצליח ב100% (אבל, בינינו, לא צריך 100%, מספיק 70%). קשה לי לפרוס בפניך את כל דרכי ההתמודדות בתשובה קצרה.
    אפשר להחליט מראש במה תבחר, פתיחת מרווחים בין אכילה לאכילה, שתייה מוגברת, מציאת פעילות חלופית. ואפשר גם לפנות לקבלת ייעוץ להתמודדות עם האכילה הזאת. תמשיך לעסוק בספורט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו