טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי, לא בטוחה אם אני בפורום הנכון אבל אנסה. התזונה שלי מאוד לא מאוזנת/נכונה, בדכ אוכלת המון גאנק פוד ולא בטוחה איזה דברים בריאים בשבילי הרי על כל אדם משפיע אחרת.. והייתי שמחה לקבל עצות של מה לאכול ומתי וכמה.. אולי עם רשימות אצליח לעשות סדר.. אם זה חשוב בת 27 1.67/50 חשוב לי לציין, לא מחפשת דיאטה אלא בריאות.. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, השאלה שלך פשוטה, אבל התשובה מאוד מורכבת וארוכה. אגב, המילה דיאטה באמת מדברת על תזונה. היא הפכה למילה "גסה" לדעתי, בגלל שהיא מתעסקת הרבה מאוד בנושא הירידה במשקל. אני מציעה לך קצת לקרוא בנושא, אולי ללכת לשמוע קצת הרצאות. אבל, בכמה מילים תזונה נכונה ובריאה צריכה לכלול את כל קבוצות המזון. לכל קבוצה יש תפקידים בשמירה על בריאותינו. הקבוצות כוללות את קבוצת הירקות, קבוצת הפחמימות שכוללות לחם, אורז, תירס, שבולת שועל וכו,, קבוצת החלבונים שכוללות חלבון מן החי כמו עוף, דגים, בשר, מוצרי חלב, ביצים ומן הצומח כמו קטניות. קבוצת השומנים וחשוב לא לשכוח שתייה ורצוי, מים. אם תפחיתי באכילת מוצרים מתועשים ותאכלי מזונות שמזכירים את נקודת המוצא שלהם. תשמרי על סדר ארוחות מסוים שמתאים לאורח החיים שלך, הרי תעשי צעד חשוב לקראת קידום בריאותך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד