תקיעות במשקל אחרי הורדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקיעות במשקל אחרי הורדה
    מאיה
    13/07/2018

אני בת 25
    גובה 158 ומשקל 59-60
    לפני כשלושה חודשים התחלתי להתאמן ושיניתי תזונה וירדתי מ62 ל60
    אני עושה פעמיים שלוש בשבוע ריצה של 5 קמ והליכה (סהכ 45 דק) בשיפוע על הליכון
    ומשלבת אימוני כח 4-6 פעמים בשבוע חצי שעה
    אני רואה שינוי וחיטוב בעיקר ברגליים, ישבן וזרועות
    בבטן פחות
    ירדו לי "הצדדים" אבל עדיין לא בצורה משמעותית
    העניין הוא שהגעתי למשקל 59-60 ונתקעתי..
    גם שמתי לב שאני לא הולכת הרבה לשירותים ואני תוהה האם אני צריכה אולי לגוון יותר בירקות ופירות והאם יש צורך להוציא מהתפריט לחם/פחמימות לגמרי? מה התחליפים?
    בעקרון אני אוכלת יוגורטים עם שיבולת שועל וכפית דבש, הארוחות הגדולות כוללות חזה עוף וירקות/סנוויץ עם לחם מלא עם אבוקדו, קציצות עדשים או קינואה וכו.. בין לבין 2 פירות ביום או תמרים..
    אולי באמת להפחית בכמות פחמימות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקיעות במשקל אחרי הורדה

הוספת תגובה

• מאיה, שלום

רחל גרנות
    14/07/2018

שלום לך,
    קשה לרדת במשקלים נמוכים כמו שלך. הפער בין קלוריות נכנסות ליוצאות קטן ולכן קצב הירידה איטי. אגב, כדי לרדת ק"ג אחד אמיתי, יש צורך להיות בגירעון של 7700 קלוריות!

מהפירוט הקצר נראה שאת אוכלת נכון. חשוב שתשתי מספיק, כ-10 כוסות ביום. שתייה מספקת מגבירה את קצב הירידה וגם עוזרת בנושא היציאות שהזכרת. חשוב שתבדקי את האכילה במשך מספר ימים. ניהול יומן אכילה הוא דרך טובה לזהות את המצבים שיתכן ואת אוכלת יותר ממה שנדמה לך. חשוב לזהות את הדברים הקטנים שאנחנו לא שמים לב אליהם, עוברים מתחת לרדאר... אין כל סיבה להוריד פחמימות. הן חשובות והן ממש לא אויב העם...
    ודבר אחרון, התאזרי בסבלנות, הירידה תגיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו