דיאטה ללא פחמימות ונשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה ללא פחמימות ונשירת שיער
    תמר
    23/07/2018

שלום רב.
    אני מבקשת לדעת אם דיאטה נטולת או דלת פחמימות יכולה לגרום לנשירת שיער מוגברת מהרגיל ?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיאטה ללא פחמימות

שלומי כהן
    23/07/2018

ערב טוב תמר.

ערב טוב ומבורך תמר.מה שלומך?????

אני רוצה להשיב לך על שאלתך ולהגיד לך שאני לא יודע אם יש קשר בין אי צריכה של פחמימות בדיאטה לנשירת שיער,מה שכן זה שזה יכול לפגוע בגוף,"דיאטה"..ללא פחמימות ובעיקר פחמימות מורכבות כמו דגנים מלאים יכולים לפגוע בבריאות הגוף ובשמירה על משקל תקין.....

לכן חובה לצרוך "בדיאטה" פחמימות כמו פחמימות מורכבות שמצויות בדגנים מלאים לשמירה על בריאות הגוף כולו.

בברכה

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמר, שלום

רחל גרנות
    24/07/2018

שלום לך,
    תפריט דל פחמימות לאורך זמן לא נכון. לפחמימות תפקיד חשוב בשמירה על בריאות ותיפקוד נכון.
    אני מציעה לך להתחיל לשלב פחמימות בתפריט, בזהירות, לא להתנפל על פיתות ובאגטים..
    וכמו כן, בדקי רמות ויטמינים בדם. יתכן וחסר לך משהו.
    התייעצי עם רופא/ת המשפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו