טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בדיאטה מאוזנת כבר כמה חודשים ועד לא מזמן ירדתי בקצב יפה, לפעמים קצת נתקעתי אבל חזרתי לרדת. עכשיו אני עולה במשקל, לא משהו דרמטי אבל עדיין עלייה. אני לא רואה שום סיבה הגיונית שזה יקרה, אני ממש שומרת על אותה התזונה ולא חורגת ממנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אני לא יודעת כמה ק"ג ירדת. אחרי ירידה משמעותית, בדרך כלל, יש עצירה ולפעמים עלייה קטנה. הגוף הרי לא מעוניין בתהליך הזה של ירידה במשקל. המטרה הביולוגית של הגוף הוא לעלות במשקל, או לפחות לשמור על הקיים. אני מבינה את התסכול ואפילו את החשש. זה די מפחיד לחשוב שאין לנו שליטה על התהליך. אני מציעה לך לבדוק מחדש את האכילה. נהלי כמה ימים יומן אכילה. זה כלי נהדר. בדקי מחדש את הכמויות. יש לנו נטייה להעלות במעט את הכמות. אותו דבר, אבל קצת יותר. והקצתים האלה מתווספים לקצת הרבה.. שימי לב שאת שותה מספיק. אני בטוחה שאחרי כמה ימים כאלה, הירידה תימשך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים