טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי כבר שנתיים שאני מנסה הרבה מאכלים: בעלי ערך גלוקומי נמוך, ולחמים מלאים, לחמים ללא שמרים, לחמים ללא גלוטן, פרכיות, כמובן בשילוב פירות וירקות ושמנים בריאים, יוגרט ללא סוכר ודגים ועוף- וכל הדברים הטובים האלו עם ספירת קלוריות שמתאימות לירידה רגילה בהתאם למשקל וגובה שלי (אני לא עם עודף משקל, מדובר על 4-5 קילוגרמים שמפריעים לי)
הבעיה היא: שלא משנה מה אני אוכלת, רוב הימים אני לא שבעה.
אז כמו שאמרתי, נסיתי לחמים מלאים ופחמימות מלאות ועדשים וכל מה שאת יכולה לדמיין. אך שזה מגיע לספירת קלוריות, כל 3-4 ימים אני נהיית רעבה ועוברת את הקלוריות היומיות בכמה מאות קלוריות, כך שאני לא מצליחה לרדת במשקל.
כי אני לא מסוגלת ללכת לישון רעבה, אני לא אצליח להירדם. הלכתי ללא מעט דיאטניות שטוענות שאני לא צריכה להיות רעבה ושזה לא הגיוני, אחרי שהן מבינות שאני לא משקרת אותן, הן ממליצות לי לאכול מסטיק (נסיתי זה רק גורם לי להיות יותר רעבה) או אומרות לי להתמודד עם הרעב וללכת לישון רעבה.
אשמח לדעת מה דעתך בעניין, מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד