יפית כהן מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.
ד"ר אליעזר גירש אמבריולוג קליני בכיר
מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).
אני רוצה להגיד שאני לא מבין למה כל הזמן אומרים להתרחק מפחמימות פשוטות......הרי כל אחד בתפריט שלו לא רק אני..בין האימונים ובין הארוחות צריך לעצור רגע ולאכול בצורה הגיונית ובריאה פחמימה פשוטה בין הארוחות ויש אלפי סוגים בטבע של פחמימות פשוטות אם זה פירות,אם זה חטיף אנרגיה,אם יוגורט בתופסת פרי ואם זה קורנפלקס לנשנוש בלי חלב......יש מלא....כל אחד בתפריט שלו צריך רגע בין הארוחות שלו ביום לעצור הכל ולאכול פחמימה פשוטה בצורה הגיונית ובריאה..... אז למה אומרים אומרים להתרחק מהם????מה בגלל עלייה ברמת הסוכר בדם המהירה שבהם??הרי מעבר לצריכה של פחמימות מורכבות כל היום בתפריט צריך גם לצרוך ולאכול בין לבין פחמימה פשוטה אי אפשר רק לצרוך פחמימות מורכבות כל הזמן........חייב בין לבין פחמימה פשוטה....
מחכה לתשובה ושבת שלום
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, ראשית, ענית על השאלה מדוע פחמימות מורכבות טובות ואיכותיות יותר. אבל, אכן, כל אחד צריך לבנות את התפריט שמתאים לו. ולכל קבוצת מזון יש תפקיד. ובעצם, אין "אסור ומותר". הכול מותר! וגם פחמימות פשוטות מותרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד