על פחמימות פשוטות וכללי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על פחמימות פשוטות וכללי
    שלומי כהן
    28/12/2018

שלום רב רחל......
    שלום רב רחל..מה שלומך???

אני רוצה להגיד שאני לא מבין למה כל הזמן אומרים להתרחק מפחמימות פשוטות......הרי כל אחד בתפריט שלו לא רק אני..בין האימונים ובין הארוחות צריך לעצור רגע ולאכול בצורה הגיונית ובריאה פחמימה פשוטה בין הארוחות ויש אלפי סוגים בטבע של פחמימות פשוטות אם זה פירות,אם זה חטיף אנרגיה,אם יוגורט בתופסת פרי ואם זה קורנפלקס לנשנוש בלי חלב......יש מלא....כל אחד בתפריט שלו צריך רגע בין הארוחות שלו ביום לעצור הכל ולאכול פחמימה פשוטה בצורה הגיונית ובריאה.....
    אז למה אומרים אומרים להתרחק מהם????מה בגלל עלייה ברמת הסוכר בדם המהירה שבהם??הרי מעבר לצריכה של פחמימות מורכבות כל היום בתפריט צריך גם לצרוך ולאכול בין לבין פחמימה פשוטה אי אפשר רק לצרוך פחמימות מורכבות כל הזמן........חייב בין לבין פחמימה פשוטה....

מחכה לתשובה ושבת שלום

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על פחמימות פשוטות וכללי

הוספת תגובה

תמונה

• שלומי, שלום

רחל גרנות
    28/12/2018

שלום לך, ראשית, ענית על השאלה מדוע פחמימות מורכבות טובות ואיכותיות יותר. אבל, אכן, כל אחד צריך לבנות את התפריט שמתאים לו. ולכל קבוצת מזון יש תפקיד. ובעצם, אין "אסור ומותר". הכול מותר! וגם פחמימות פשוטות מותרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו