שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מ
    12/08/2008

אני מעוניינת לעבור לאכול לחם קל, לפני כן רציתי להתייעץ, אמרו לי שבלחם קל בגלל שיש בו סיבים תזונתיים נגרמת ספיגה גדולה יותר של מים ולכן יש פחות קלוריות יותר מים ואז אם עושים מהלחם הקל טוסט או קולים אותו בתנור אז בעצם מאדים את המים בלחם הקל ואז כל הערך של לחם קל הולך לאיבוד ואז אוכלים בעצם לחם בעל קלוריות של לחם רגיל. האם זה נכון? האם ישנו לחם קל שכן ניתן לעשות ממנו טוסט וכמות הקלוריות לא תיגדל? ואשמח אם תוכלו להמליץ לי גם על שם של לחם קל אמין שבאמת הקלוריות שלו הכי נמוכות כיוון ויש המון סוגים ולא כולם באמת מופחתים בקלוריות. תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לחם קל

גילה אדלר
    19/08/2008

את בלבלת שני דברים : 1 - סיבים תזונתיים בלחם מפחיתים את סך הקלוריות בלחם לכן הם מועילים והם אינם נעלמים בטוסט .
    2- לחם קלוי , כל לחם קלוי כאשר מתאדים המים הוא קל יותר כמובן , אבל הקלוריות שבו לא גדלות . אותה פרוסה עם או בלי קליה יהיו בעלות אותו ערך קלורי .
    לכן.............אכלי לחם קל אם את רוצה או לחם חיטה מלאה . ישנן חברות רבות אמינות , נסי אריזה סגורה .
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו