קומדין ותזונה נכונה בהקשר לויטמין K

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קומדין ותזונה נכונה בהקשר לויטמין K
    שדמה
    06/10/2008

שלום אני בת 47 חולת SLE ולאחרונה עברתי ארוע מוחי. התחלתי ליטול קומדין (כרגע עם 28 מ"ג שבועי) שערכי ה- INR עדיין לא התייצבו כיום הערך הוא 2.53 ונאמר לי שיש הגבלה באכילת דברים ירוקים ועוד..אשמח אם תוכלו להעיר את עיני או לכוון אותי לאתר שבו הפירוט גדול יותר כיוון שהתזונאית בקופ"ח לא ממש יכלה להרחיב..כמו כן כל תזונה שלא מומלצת עם לופוס המון תודה וגמר חתימה טובה שדמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שדמה שלום רב

גילה אדלר
    08/10/2008

ההתיחסות התזונתית ללופוס (SLE) תלוי בצורת הפגיעה במחלה , אם במערכת החיסונית אם בפרקים או בכליה למשל ואז ההתאמה התזונתית היא לפי סוג הפגיעה .
    בהתייעצות אישית ניתן לקבל את מירב המידע וההכוונה . האם את נוטלת תרופות נוספות לקומדין כמו קורטיזון ? המורכבות היא שמחייבת התייחסות אישית .
    את מוזמנת ליצור קשר 052-6811144
    גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה לך..גמר חתימה טובה

שדמה
    09/10/2008

אכן המצב מורכב ולא פשוט... אינני נוטלת קורטיזון כיוון שאני חולת אוסטופורוזיס לצערי בנוסף.. אני נוטלת B1 B12 טיפול של ויטמין D שחסר לי ממש קומדים לוסק להגן על קיבתי הפגועה..מסטרואידים בשנים שעברו..וסידן..אני מאוד משתדלת להמנע ממשככי כאבים רק בשעת צורך הכרחית ובילתי נסבלת...אני מודעת לכך שהנני חולה מאוד מורכבת...ולכן אני מחפשת תזונאית שבאמת תוכל לתת את המענה בכל הקריטריונים.. המון תודה על האדיבות גמר חתימה טובה שדמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברשותך דבר נוסף וחשוב

שדמה
    09/10/2008

עכשו פתאום הסוכר שלי בדם בצום...לפעמים עולה ל 104 והלחץ דם שתמיד היה נמוך עולה ל-130/85 היה אף פעם אחת 150/100 זה התחיל לאחר הארוע המוחי שעברתי לפני כחודש וחצי , יש לי כלסטרול גבוה ולכן אני מקבלת לפיטור..בנוסף....מה שמדאיג אותי בגלל כליותי...זה האשלגן שפתאום מגיע לערך העליון כלומר הגבול הינו 5.1 ואני בדיוק שם..גופי פשוט התבלבל לו..מה יהיה עלי?...מקווה לטוב תודה על תשומת הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שדמה יקרה

גילה אדלר
    12/10/2008

את מוזמנת להתקשר אלי לקבלת ייעוץ אישי מכיוון שסבך הבעיות הרפואיות שלך לא יפתרו גם לא חלקית בפורום זה , 052-6811144 מחכה לשמוע ממך
    גילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו