מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קומדין ותזונה נכונה בהקשר לויטמין Kשדמה06/10/2008
שלום אני בת 47 חולת SLE ולאחרונה עברתי ארוע מוחי. התחלתי ליטול קומדין (כרגע עם 28 מ"ג שבועי) שערכי ה- INR עדיין לא התייצבו כיום הערך הוא 2.53 ונאמר לי שיש הגבלה באכילת דברים ירוקים ועוד..אשמח אם תוכלו להעיר את עיני או לכוון אותי לאתר שבו הפירוט גדול יותר כיוון שהתזונאית בקופ"ח לא ממש יכלה להרחיב..כמו כן כל תזונה שלא מומלצת עם לופוס המון תודה וגמר חתימה טובה שדמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שדמה שלום רב
גילה אדלר08/10/2008ההתיחסות התזונתית ללופוס (SLE) תלוי בצורת הפגיעה במחלה , אם במערכת החיסונית אם בפרקים או בכליה למשל ואז ההתאמה התזונתית היא לפי סוג הפגיעה .
בהתייעצות אישית ניתן לקבל את מירב המידע וההכוונה . האם את נוטלת תרופות נוספות לקומדין כמו קורטיזון ? המורכבות היא שמחייבת התייחסות אישית .
את מוזמנת ליצור קשר 052-6811144
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה לך..גמר חתימה טובה
שדמה09/10/2008אכן המצב מורכב ולא פשוט... אינני נוטלת קורטיזון כיוון שאני חולת אוסטופורוזיס לצערי בנוסף.. אני נוטלת B1 B12 טיפול של ויטמין D שחסר לי ממש קומדים לוסק להגן על קיבתי הפגועה..מסטרואידים בשנים שעברו..וסידן..אני מאוד משתדלת להמנע ממשככי כאבים רק בשעת צורך הכרחית ובילתי נסבלת...אני מודעת לכך שהנני חולה מאוד מורכבת...ולכן אני מחפשת תזונאית שבאמת תוכל לתת את המענה בכל הקריטריונים.. המון תודה על האדיבות גמר חתימה טובה שדמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך דבר נוסף וחשוב
שדמה09/10/2008עכשו פתאום הסוכר שלי בדם בצום...לפעמים עולה ל 104 והלחץ דם שתמיד היה נמוך עולה ל-130/85 היה אף פעם אחת 150/100 זה התחיל לאחר הארוע המוחי שעברתי לפני כחודש וחצי , יש לי כלסטרול גבוה ולכן אני מקבלת לפיטור..בנוסף....מה שמדאיג אותי בגלל כליותי...זה האשלגן שפתאום מגיע לערך העליון כלומר הגבול הינו 5.1 ואני בדיוק שם..גופי פשוט התבלבל לו..מה יהיה עלי?...מקווה לטוב תודה על תשומת הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדמה יקרה
גילה אדלר12/10/2008את מוזמנת להתקשר אלי לקבלת ייעוץ אישי מכיוון שסבך הבעיות הרפואיות שלך לא יפתרו גם לא חלקית בפורום זה , 052-6811144 מחכה לשמוע ממך
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)