טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כנראה שכן , קפאין מקטין את הספיגה של סידן מהמזון ומקטין את הספיגה של ברזל מהמזון , יש עבודות מחקר המראות את הנזק היחסי של קפאין לעצמות . צריכה של יותר מ2 כוסות קפה ביום מעלה את איבודי הסידן לשתן ומורידה את צפיפות הסידן בעצמות .
לגבי שאר המינרלים ידוע גם שקפאין מגביר את איבוד הזרחן בשתן שגם הוא חיוני לשלמות העצמות . גורם להפרשת אשלגן החיוני לגוף, להפרשת אבץ ולהפרשת מגנזיום .
לכן .........ההמלצה לאוכלוסיה הבוגרת ( מי שלא בהריון ) לצרוך עד 2 כפיות שטוחות של קפה ביום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים