לימודי תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי תזונה
    נטלי
    24/11/2008

שלום רב, אני מעוניינת להתחיל ללמוד מדעי התזונה,רציתי להתקבל לרחובות אבל הבנתי שתנאי הקבלה שם הם בשמיים . אני יכולה שנה הבאה כבר להתחיל לימודים באריאל אבל הבנתי שיש בעיה עם הבית ספר בגלל שהם מתיימרים להיות אוניברסיטה אז עושים סנקציות על מי שקיבל תואר מאריאל. רציתי לשאול אם יש העדפה לקבל לעבודה אנשים שיצאו מאוניברסיטה העברית(קמפוס ברחובות) או ממכללת אריאל? או שזה בעצם לא משנה? שאלה נוספת היא רציתי לדעת מה אפשר ללמוד לתואר שני חוץ ממדעי התזונה שיהיה קשור לתחום, כי באריאל מלמדים מדעי התזונה רק לתואר הראשון. אני יודעת שההודעה ארוכה אבל אני חייבת ייעוץ ולא כל כך קיבלתי מהמוסדות לימודים מודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי תזונה

הוספת תגובה

• באותו עניין

שרון שין
    24/11/2008

שלום רב, גם אני מתעתדת ללמוד תזונה בשנה הבאה באריאל וניצבת בפני אותה הבעייה ממש. שאלת ההכרה שלהם ע"י המל"ג ובעקבות כך גם אפשרויות התעסוקה לאחר התואר, מעסיקה גם אותי כמו בטח עוד רבים, לכן התייחסות מנהלי הפורום תהיה מבורכת. לדאבוני לא ניתן לקבל הכוונה אמיתית ממוסדות הלימוד (כנראה בשל ניגוד אינטרסים). תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש התיחסויות לכל הנקודות בפורום

צחי כנען
    25/11/2008

לאורך השנה האחרונה......
    אם תהינה עוד שאלות נשמח לענות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתשובתך..

נטלי
    25/11/2008

רציתי לשאול אם יש העדפה לקבל אדם עם תואר בתזונה מרחובות מאשר מאריאל? בגלל שאתה בא מהתחום אתה יודע מה קורה בשטח, רציתי לשאול אם אני אסיים לימודי תואר ראשון באריאל לא יעדיפו על פני מישהו שלמד ברחובות? אני עברתי על כל ההודעות ולא ראיתי תשובה שיכולה לעזור לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חושב שיש הבדל מהותי ביניהם

צחי כנען
    30/11/2008

ההחלטה על מקום הלימודים איננה רק על היוקרה במקום אלא גם נוחות , מיקום גאוגרפי ,עלות וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו