הודעה לגילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה לגילה
    רננה
    11/12/2008

שלום גילה, קודם כל אני רוצה להודות לך על התשובות המהירות והתומכות! בזכותך אני עדיין לא מאבדת תקווה ומקווה למצוא פיתרון לבעייתי. אני חייבת לציין שכבר למעלה משנה אני בדיאטה המכילה הרבה חלבונים (עוף, בשר, קוטג' וביצים) ואת הפחמימות אני מקבלת מפירות וירקות. הורדתי את כל השטויות מהתפריט כולל לחם ופסטות וכד'.. ואני מתעמלת קבוע כל יום בחדר כושר. ירדתי יפה במשקל (15 ק"ג) אך אני עדיין נפוחה תמידית בעיקר באיזור הבטן!! יש ימים יותר טובים ויש ימים פחות. הייתי אצל כל הרופאים האפשריים כולל גסטרולוג ואף אחד לא מצליח למצוא מהי הסיבה. רשמת לי שבעיית נפיחות יכולה לנבוע עקב חיידקים במעי. האם לקיחת חיידקים טובים בכדורים (פרוביוטיק בכדורים) בתדירות יומיומית יכולה לעזור? האם מלבד החיידקים יש לך רעיון נוסף מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הודעה לגילה

הוספת תגובה

• היי לי יקרה

גילה אדלר
    14/12/2008

חיידקים פרוביוטים כאלה שלא גודלו על מצע חלב יכולים להיות טובים אם את חשה רגישות לחלב , אחרים יכולים לגרום לך יותר אי נוחות .
    לעתים מתן אנזימי עיכול על ידי הרופא מהסוג של "פנקרואופלט " יכול לעזור או מהסוג האחר שנקרא "זים קל " , אלו אנזימי עיכול המסייעים לפירוק וספיגה של המזון .
    בברכה
    גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו