לגילה- כדורי פרוביוטיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגילה- כדורי פרוביוטיק
    רננה
    21/12/2008

היי גילה, יש לי כדורי פרוביוטיק מארצות הברית ורציתי להתייעץ איתך: הם נקראים: ULTIMATE PROBIOTIC FORMULA של חברת SWANSON והם מכילים 60 ביליון אורגניזם לכל טבליה. (יש בהם BIFIDOBACTERIUM, LACTOBACILLUS, KYO-DOPHILUS). מה את אומרת? נראה לך שזה יכול לעזור לי לנפיחות בטן אם אקח אחד ליום? (אני חייבת לציין שבשנתיים האחרונות לקחתי הרבה אנטיביוטיקות אך לעולם לא לקחתי פרוביוטיק או אכלתי יוגורטים בכדי להחזיר את החיידקים הטובים לגוף..) אני נורא רגישה בבטן ונראה כי כל דבר מנפח אותי וגורם לי להתכווצויות. אני מפחדת שהכדורים הנ"ל יגרמו לי ליותר נפיחויות. האם יכול להיות שכדורים אלו בעצם יגרמו לי ההפך ממה שאני מקווה? תודה גילה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגילה- כדורי פרוביוטיק

הוספת תגובה

• כדורי פרוביוטיקה

גילה אדלר
    23/12/2008

היי לי ,

נראה לי טוב שתנסי , קחי כדור אחד בבוקר לאחר הארוחה ושימי לב לשינוי כעבור יומיים שלושה .
    אולי ביומיים הראשונים עדיין תסבלי מנפיחות גאזים ורחשי בטן . לאחר מספר ימים ספרי לנו איך את מרגישה .
    תרגישי טוב
    גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו