מיץ אלוורה ושיבולת שועל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיץ אלוורה ושיבולת שועל
    קרן
    22/12/2008

שלום רב, אני בת 25, גובהי 1.73 ומשקלי 63. אני מנסה להוריד שלושה קילו (כמו כולם) ולאחרונה התאהבתי בדייסת שיבולת שועל שאני מכינה : ארבע כפות שיבולת שועל (לא מעובדת), כוס וחצי מים (אולי קצת יותר), קינמון, כף דבש (או סילן או מולסה). לפעמים אני אוכלת אותה עם בננה חתוכה ולפעמים בלי כלום, בדר"כ בתור ארוחה בוקר או ארוחת ערב או כשאני רעבה אחה"צ ובא לי משהו מתוק . עד כמה זה משמין? (יוצא לי לאכול דייסה כזו בערך 3-4 פעמים בשבוע. שאלה נוספת: לפני כארבע שנים אובחנתי כחולת קוליטיס. המחלה רדומה כבר שנתיים (טפו טפו) והמליצו לי על מיץ אלוורה לניקוי המעיים ולזרוז ספיגת וויטמינים. אני מפחדת שמיץ כזה יגרה מאוד את המעיים וידליק את המחלה. האם זה בטוח בשבילי לשתות מיץ אלווורה? תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיץ אלוורה ושיבולת שועל

הוספת תגובה

• מיץ אלווורה ושיבולת שועל

גילה אדלר
    24/12/2008

דייסת שיבולת זו שאת מכינה היא טובה , מבחינת אנרגיה 130 +100+100=330 או אף יותר ,
    לאמר אם זה מעט או הרבה תלוי במה שאת אוכלת במשך היום .
    שיבולת שועל מכילה סיבים עדינים שלא תמיד מגרים את המעי ולכן לא צריכה להיות בעיה . אך לא הייתי ממליצה לך יותר מפעם ביומיים , בוודאי שלא פעמיים ביום , ואת הדייסה הכיני מ2-3 כפות קווקר ולא 4 .
    לגבי אלוורה , כאשר הוא בצורה הטבעית ניתן לשתות חצי כוס קטנה ולא צפויה בעיה אך בשום אופן לא בכמוסות .
    אם המצב שקט כרגע אני לא הייתי מציעה לך לנסות חומרים חדשים ללא צורך ולא הייתי מנסה אלוורה " להשאיר את הכלבים ישנים " עדיף .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו