עלייה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל
    יוסי
    11/01/2009

שלום אני בן 19 גובהי 160 שוקל כרגע 48 לפי התוכנית שהדיאטנית הכינה לי אני צריך להגיע למשקל מינימום של 51 כדי שיהיה תקין. אני ביקשתי מהדיאטנית אבקה להשמנה ועדין לא קניתי אותה רציתי להתיעץ איתכם אם כדאי לקנות אותה היא נקראת סקנדי שייק,או האם כדאי לקנות אבקה שמעלה במסת השריר ולא את האבקה הזאת שכנראה מעלה במסת השומן ותגרום לי שומנים בבטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל

הוספת תגובה

• עליה במשקל

צחי כנען
    12/01/2009

ניתן להעלות במשקל רק באמצעות עליה בכמות הקלוריות היומית עדיף דרך התזונה הרגילה עם אולי תמיכה של תוספת קלורית כמו סקנדישייק/אנשור וכו'.
    אם בניתם תוכנית תזונתית טובה ומתאימה לך מבחינת הטעמים והיכולות הכמותיות שלך אז קרוב לוודאי שתעלה במשקל כנדרש.
    דרך אגב, משקל המטרה נקבע לפי אינדקס BMI אך יכול להיות גם עד כמה אתה מרוצה מגופך.
    אין אף מזון שמעלה במסת השריר ללא אימוני כוח ומכאן חשיבות ביצוע אימונים אלו בתדירות של 2-3 בשבוע, עדיף תחת השגחת מאמן כושר. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יוסי
    12/01/2009

רציתי בבקשה לדעת מהו משקל מינימום לגובה של 160(אני בן 19)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תגובה

יוסי
    12/01/2009

האמת אני מרוצה כרגע מהגוף שלי למרות שאני שוקל 48 אבל הדיאטנית טוענת שזה לא משקל בריא וכדאי להגיע ל 51 קילו אז זה לא בדיוק ככה שהמשקל מטרה הוא מתי שאני מרוצה או לא...אם אני מרוצה מהמשקל הזה כדאי להישאר בו???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל מטרה

צחי כנען
    13/01/2009

אם בשנים האחרונות אתה באופן קבוע במשקל זה ואינך עסוק "בלעשות דיאטה" אתה בהחלט יכול להשאר במשקל זה. אם אתה באופן אגרסיבי מתמודד עם קלוריות ופעילות גופנית אינטנסיבית הכול בשביל לשמור על משקל גוף נמוך אז אפשר לבחון את הדברים אחרת.
    בכל מקרה כדאי לבצע פעם ב 5 שנים בדיקות כלליות לוודא כי מצבך הרפואי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו