טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 19 גובהי 160 שוקל כרגע 48
לפי התוכנית שהדיאטנית הכינה לי אני צריך להגיע למשקל מינימום של 51 כדי שיהיה תקין.
אני ביקשתי מהדיאטנית אבקה להשמנה ועדין לא קניתי אותה
רציתי להתיעץ איתכם אם כדאי לקנות אותה היא נקראת סקנדי שייק,או האם כדאי לקנות אבקה שמעלה במסת השריר ולא את האבקה הזאת שכנראה מעלה במסת השומן ותגרום לי שומנים בבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ניתן להעלות במשקל רק באמצעות עליה בכמות הקלוריות היומית עדיף דרך התזונה הרגילה עם אולי תמיכה של תוספת קלורית כמו סקנדישייק/אנשור וכו'. אם בניתם תוכנית תזונתית טובה ומתאימה לך מבחינת הטעמים והיכולות הכמותיות שלך אז קרוב לוודאי שתעלה במשקל כנדרש. דרך אגב, משקל המטרה נקבע לפי אינדקס BMI אך יכול להיות גם עד כמה אתה מרוצה מגופך. אין אף מזון שמעלה במסת השריר ללא אימוני כוח ומכאן חשיבות ביצוע אימונים אלו בתדירות של 2-3 בשבוע, עדיף תחת השגחת מאמן כושר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האמת אני מרוצה כרגע מהגוף שלי למרות שאני שוקל 48 אבל הדיאטנית טוענת שזה לא משקל בריא
וכדאי להגיע ל 51 קילו אז זה לא בדיוק ככה שהמשקל מטרה הוא מתי שאני מרוצה או לא...אם אני מרוצה מהמשקל הזה כדאי להישאר בו???
אם בשנים האחרונות אתה באופן קבוע במשקל זה ואינך עסוק "בלעשות דיאטה" אתה בהחלט יכול להשאר במשקל זה. אם אתה באופן אגרסיבי מתמודד עם קלוריות ופעילות גופנית אינטנסיבית הכול בשביל לשמור על משקל גוף נמוך אז אפשר לבחון את הדברים אחרת. בכל מקרה כדאי לבצע פעם ב 5 שנים בדיקות כלליות לוודא כי מצבך הרפואי טוב.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד