רזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רזה
    בעיה
    03/03/2009

שלום רב, יש לי בעיה אני רזה, ניסיתי לעשות "דיאטת השמנה" ולצרוך יותר קלוריות ביום אך לצערי זה הדיאטה לא נמשכה יותר משלושה ימים וכמובן היתה ללא כל תוצאות. יש לציין שהבעיה היא הקיבה שלי, אני מנחשת שהקיבה שלי לא יכולה להכיל נפח רב וקופסת סקי ממלאת לי את הקיבה כך שאין לי מקום רב אפילו לכוס תה. אני לא יכולה לא לאכול כי אין ברצוני להרזות עוטד יותר אלא המטרה שלי היא להעלות את כמות הקלוריות ביום ולהעלות במשקל. לכן כל "הדיאטות" שעשיתי הן כישלון מוחלט. אשמח אם תמליצו לי על מזון שניתן לצרוך בכמויות קטנות אך כמות הקלוריות גדולה. ומה בעצם צריך לאכול בכדי להעלות במשקל, איזה מזון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רזה

הוספת תגובה

• לעלות במשקל

צחי כנען
    03/03/2009

הרעיון הוא לצרוך מזונות צפופי קלוריות כמו טחינה, אבוקוד, אגוזים שמנים למינהם (לאוו דווקא זמן זית) וישנם גם תכשירים כמו אנשור המגיעים בפחיות סגורות ובטעמים שונים שניתן לקנות בסופר פארם.
    וממליץ מאוד לגשת לדיאטן קליני בקופת החולים שלך ולבקש עזרה מיקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו