דיאטת וניל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת וניל
    לימונית
    12/03/2009

שלום רב, אני צריכה להימנע במשך מס' ימים מלאכול ולשתות מוצרים המכילים וניל, לשם בדיקה רפואית כלשהי. יש לי מס' שאלות לגבי מוצרים מסוימים. אני רגילה לשתות "תה" צמחים של "ריקולה". הרכיבים המצויינים על הקופסה הם: "סוכר, דקסטרוזה, תמציות צמחים: לחך, חוטמית, נענע, קורנית, מרווה, אכילאה אלף העלה, סירה, חלמית, סמבוקוס, בכור האביב, ורוניקה מצויה מרוביון, סוכר קרמל ותמציות מאכל טבעיות (שמן פפרמינט)". האם יש חשש שחלק מהרכיבים מכילים וניל? (כמו סוכר קרמל ותמציות מאכל, תקסטורזה וכו')? כמו כן, אני רגילה לזלול כל יום שוקולד מריר (המיועד בד"כ לבישול). השוקולד מופיע ללא אריזה, אלא נארז בחנות בשקית רגילה, עליה לא מצויינים המרכיבים. האם יש חשש ששוקולד כזה מכיל וניל? האם יש חשש שבלחם או פיתות מעורב גם וניל? (לחם אחיד, חלה, פיתות לבנות רגילות). בתודה מראש, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת וניל

הוספת תגובה

• אנא תשובתכם לשאלה לעיל

לימונית
    17/03/2009

בתודה לימונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

לימונית
    21/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו