טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם, אני מעוניין להיות דיאטן קליני ומאד מתלבט היכן ללמוד. יצרתי קשר עם אריאל, תל חי והאוניברסיטה העברית. לצערי, אני אינני עומד בתנאי הקבלה לאוניברסיטה אלא אם כן אשפר את הפסיכומטרי שלי (הם רוצים סביב ה700, שלדעתי זה טיפה מוגזם עם כל הכבוד למקצוע). אני מאמין שאם אני אגש ואשקיע (בפעם הראשונה לא ממש יכולתי ללמוד כראוי) כן אצליח להוציא את הציון המבוקש, רק שדבר זה מאלץ אותי ''להפסיד'' שנה - דבר שאני ממש אינו מעוניין בו. לעומת זאת, למכללות אריאל ותל חי אני כן מתקבל. באריאל אישרו סופית את התואר לפני מס' שבועות, (זה היה נסיוני עד כה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אינני יודע היכן ללמוד ולהחליט. ידוע לי שכמובן עדיף ללמוד באוניברסיטה. רציתי לדעת עד כמה העניין משמעותי בתחום זה, כיוון שכולם מסמיכים אותך לתואר ראשון בנושא. [להבדיל מפסיכולוגיה או כלכלה ומנהל עסקים שמלמדים בכל מקום ואז זה כבר אחרת....]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רציתי לשמוע חוו''ד מבחינת כמה התארים של המכללות ''שווים בשוק''? האם זה משמעותי מבחינת היכן למדתי? האם יש הבדלים, בהמשך הדרך, במשכורות מבחינת מקום הלימוד בו למדתי? האם כדאי ללמוד באחת המכללות או להמתין שנה? איך מכללת תל חי מבחינה מקצועית? איך אריאל? היכן כדאי ללמוד מבין השניים במידה ואחליט באוקטובר הקרוב ללמוד.......? וכו וכו.
אם המיקצוע מעניין ומושך אותך גש ללמוד איכן שנוח לך. אינני חושב שיש הבדל מהותי בין אריאל לבין תל חי כל עוד בשניהם אתה מקבל תואר ראשון מסודר. לגבי שכר, התקבלות לעבודה -אין הבדל .בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד