לפני מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני מחזור
    שילי
    07/05/2009

היי,
    אני מוצאת את עצמי בשלושה ימים לפני מחזור בנוסף ליום הראשון במחזור רעבה ללא סוף וכמהה במיוחד למתוקים ופחמימות בכלל. אני שוקלת 64 קילו על 1.63 ואני מנסה לרדת במשקל ל58 ק"ג.

היום לדוגמא אכלתי בבוקר ב5:40: חטיף אנרגיה עם נסקפה
    7:00 קפה הפוך- חצי מים וחצי חלב 1% עם חצי רוגעלך שוקולד קטן, 2 ביסים בערך.
    9:30 כריך מ2 לחם שאור קל עם סלט טונה
    12:30 ירקות מוקפצים (כרוב, פטריות, גזר) ליד כריך מ2 לחם שאור קל עם טונה
    14:30 רעבה מאוד- יוגורט 1.5% עם תפוע ירוק
    מיד לאחריו הייתי עוד רעבה ואכלתי שוקולד שקיבלתי על מקל (לא גדול מאוד, הייתי מנחשת שהוא כמו 5-6 קוביות שוקולד)
    16:30 הגעתי הביתה מהעבודה- ירקות מוקפצים עם פרוסת לחם קל עם 2 כפות אבוקדו (אני אוהבת אבוקדו מאוד)
    18:30- 2 חטיפי נייטור ואלי (חטיפי גרנולה), 3 אגוזי מלך
    19:00 יוגורט 1.5% עם כוס וחצי פייבר 1
    20:40: בננה, פרוסת לחם קל עם סילאן, פרוסת לחם קל עם כף אבוקדו
    ככה פחות או יותר נראו שלושת הימים האחרונים
    מבחינת ספורט אני עושה שיעור ספינינג בשבוע ועוד פעמיים הליכה של 40 דק' ואימון משקולות של שעה אחד
    אשמח לדעת איך אפשר לבנות תפריט שיתאים לי יותר בימים הקשים שלפני המחזור ובכלל שאצליח לרדת במשקל, כי אני כבר ממש מתוסכלת..המון זמן שאני מנסה לרדת במשקל וללא הצלחה, בליווי של כל מיני דיאטניות...תודה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני מחזור

הוספת תגובה

• השפעת המחזור על תחושת הרעב...

צחי כנען
    10/05/2009

אכן רוב הנשים מעידות על שינוי משמעותי בתחושת הרעב בעיקר למתוקים לפני המחזור או ביום הראשון שלו.
    מניסיוני, לא ניתן לבטל אותו אבל בטח להקטין את "הנזק" באותם ימים. גם אם ביקרת אצל כמה דיאטניות ולא מצאת פיתרון מתאים כדאי להמשיך ולחפש איש מיקצוע מתאים.
    בכל מקרה הימים האלו לא הגורם שמפריע לירידה במשקל. צריך לבדוק האם משקל היעד שהיצבת ריאלי לגופך ועד כמה קשה יהיה לשמור על המשקל החדש.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו