טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, באופן יומיומי אני אוכלת בין 1-2 ביצים שלמות הכוללות את החלמון ובנוסף כ- 10 חלבונים (ללא הצהוב). אני יודעת שהכולסטרול הוא רק בצהוב.. האם יש חסרונות בלאכול כלכך הרבה חלבונים ביום? + תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בכל "לבן"=חלבון של ביצה יש 4 גרם חלבון. אם את אוכלת 12 יחידות = 48 גרם אדם מן הישוב צריך 8.0 גרם ליום ל1 ק"ג משקל גוף את יכולה לעשות חישוב ולבדוק האם את עוברת את הצריכה. בד"כ אכילה רגילה שמעבר לביצים תביא אותך לכמויות גדולות מאוד אשר אינן בריאות בצריכה כרונית למה את אוכלת כמות כזו של חלבונים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צחי שלום, אני פעילה גופנית ואוהבת לאכול הרבה חלבונים לאחר אימון משקולות. יש לי בעיה בלצרוך את כל סוגי הסוכר ולכן לאחר אימון משקולות אני אוכלת חלבוני ביצים. בנוסף- אני בדיאטה בה אני אוכלת כל 3 שעות ואם אני מכינה חביתה- זה בדר"כ ביצה שלמה אחת ואני מוסיפה עוד מספר חלבוני ביצים. זו הסיבה שאני אוכלת כלכך הרבה ביצים. אני לא אוהבת דגים ולא יכולה לאכול רטבי בשר ועוף המכילים סוכר אז לא נראה לי שיש לי הרבה ברירות עם צריכת החלבונים. אני פתוחה להצעות נוספות אם יש לך...
ודרך אגב- התכוונת ל-0.8 לכל משקל גוף ולא ל-8.0. נכון? (ואני שוקלת 54).
תודה.
אני חושב שאת חייבת לראות איש מיקצוע שיהיה מספיק גמיש ומצד שני מספיק מיקצועי כדי לעזור לך. אין הגיון ולא נכון לאכול רק חלבונים לאחר אימון משקולות, נהפוך הוא! יש להוסיף פחמימות ביחס של 3:1. גשי לדיאטן המתמחה בתחום בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים