טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 22, אני אוכלת לארוחת בוקר וערב קורנפלקס עם חלב 1%. רציתי לדעת אם זה בסדר... כי בזמן האחרון שמעתי הרבה דעות על חלב ומוצרי חלב שזה ממש מזיק. אני אוכלת בצהריים שילוב של חלבון ופחמימה אבל בשאר הארוחות אני לא מקפידה על שילוב. זה חשוב? תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חלב אינו מזיק. תרגישי בטוחה וחופשיה להמשיך לשלב חלב ומוצריו בתפריט שלך לגבי שילוב של חלבון ופחמימות. אין הכרח להקפיד על כך בכל ארוחה. מה שחשוב שהכמות היומית הכוללת של כלל הקלוריות, ושל החלבונים תהיה נאותה. כלומר מספקת אך לא מיותרת. אל תשכחי ירקות (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני במקומך לא הייתי ממהר להאמין לכל דבר שכותבים, באינטרנט ובכלל. חבר שלי, שסיים הכשרה כווטרינר, הבטיח לי שהחלב שאנו שותים לא מכיל שום אנטיביוטיקה, הורמונים או כל סוג אחר של תוספים. רק אנטיביוטיקה והורמונים באישור משרדי הבריאות והחקלאות ניתנים לפרות, ורק לפרות חולות. מדובר בטיפול תרופתי לכל דבר. והחלב שמופק מפרה מטופלת מופרד מחלב הפרות הבריאות, נשפך כולו ואינו משווק לצרכנים.
אני ממליץ לך בחום על צריכה של חלב דל שומן - 0% או 1%. הוא גם לא משמין וגם מועיל למניעת כולסטרול ומחלות לב. לא בכדי ארגון הלב האמריקני מעודד צריכת מוצרי חלב דלי ומופחתי שומן, כחלק מתזונת לב בריאה. אבל חשוב שתדעי שאחוז השומן בחלב לא משפיע על ספיגת הסידן, כך שהסידן נספג היטב ובמידה שווה גם מחלב 3% וגם מ-1%.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד