קורנפלקס עם חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורנפלקס עם חלב
    אני
    15/07/2009

שלום,
    אני בת 22, אני אוכלת לארוחת בוקר וערב קורנפלקס עם חלב 1%.
    רציתי לדעת אם זה בסדר... כי בזמן האחרון שמעתי הרבה דעות על חלב ומוצרי חלב שזה ממש מזיק.
    אני אוכלת בצהריים שילוב של חלבון ופחמימה אבל בשאר הארוחות אני לא מקפידה על שילוב. זה חשוב?
    תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורנפלקס עם חלב

הוספת תגובה

• פחמימות וחלבונים

טליה לביא
    16/07/2009

חלב אינו מזיק.
    תרגישי בטוחה וחופשיה להמשיך לשלב חלב ומוצריו בתפריט שלך
    לגבי שילוב של חלבון ופחמימות. אין הכרח להקפיד על כך בכל ארוחה. מה שחשוב שהכמות היומית הכוללת של כלל הקלוריות, ושל החלבונים תהיה נאותה. כלומר מספקת אך לא מיותרת.
    אל תשכחי ירקות
    (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

אני
    16/07/2009

בעיקרון יש כל מיני כתבות באינטרנט שחלב מלא באנטיביוטיקה שנותנים לפרות וזה ממש לא טוב....
    ובכל מקרה, 1 אחוז או 3 אחוז?? מבחינת ספיגת הסידן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סטודנט לתזונה
    17/07/2009

היי,

אני במקומך לא הייתי ממהר להאמין לכל דבר שכותבים, באינטרנט ובכלל.
    חבר שלי, שסיים הכשרה כווטרינר, הבטיח לי שהחלב שאנו שותים לא מכיל שום אנטיביוטיקה, הורמונים או כל סוג אחר של תוספים. רק אנטיביוטיקה והורמונים באישור משרדי הבריאות והחקלאות ניתנים לפרות, ורק לפרות חולות. מדובר בטיפול תרופתי לכל דבר. והחלב שמופק מפרה מטופלת מופרד מחלב הפרות הבריאות, נשפך כולו ואינו משווק לצרכנים.

אני ממליץ לך בחום על צריכה של חלב דל שומן - 0% או 1%.
    הוא גם לא משמין וגם מועיל למניעת כולסטרול ומחלות לב. לא בכדי ארגון הלב האמריקני מעודד צריכת מוצרי חלב דלי ומופחתי שומן, כחלק מתזונת לב בריאה. אבל חשוב שתדעי שאחוז השומן בחלב לא משפיע על ספיגת הסידן, כך שהסידן נספג היטב ובמידה שווה גם מחלב 3% וגם מ-1%.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אני
    17/07/2009

איזה שנה אתה?
    גם אני רציתי ללמוד תזונה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סטודנט לתזונה
    19/07/2009

על לא דבר.

אני עכשיו בסוף שנה ג'.

אף פעם לא מאוחר מדי,

למה שלא תירשמי לתזונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו