טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש איזו המלצה למזונות או מתכונים למי שסובל מאי סבילות גם ללקטוז וגם לפרוקטוז? אני מוצא את עצמי די חסר אונים אחרי שקיבלתי תפריט מחמיר שמוריד לי את כל הפירות ורוב הירקות והקטניות, שלא לדבר על החלב ואפילו הסויה שחשבתי שאני יכול לשתות..
עיזרו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פרוקטוז= סוכר הפירות לקטוז=פחמימות החלב בד"כ אי סבילות לסוכרים אלו אינם מוחלטת אלא ניתן לאכול מהם אבל בכמות כזו או אחרת. למשל חלב ניגר עתיר בלקטוז אך יוגורט דל בו ולכן רוב האנשים מסוגלים לאכול יוגורט ללא כל בעיה. או אכילת חצי פרי בארוחה נעימה אבל אכילת 2 פירות לא נעימה. לכן כדאי בניסוי ותהיה לבדוק את הדברים ולא באופן גורף. דרך אגב בירקות ובקטניות אין פרוקטוז (ובוודאי לא לקטוז) באופן משמעותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד