טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם בחיפושי אח מידע לגבי שמן הקוקוס נתקלתי במאמר מעניין ולאחריו קראתי את דעתכם הנחרצת לגבי חסרונותיו והמידע נשמע לקורא ההדיוט- לגמרי סותר אני אשמח אם מישהו מכם יוכל לקרוא ולחוות את דעתכם אני- התבלבלתי לגמרי ובכל זאת, זה חשוב לי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אכן שמן קוקוס אבל לא זה המצוי במוצרים תעשייתים אלא מה שנקרא VIRGIN מכיל שומן רווי אך בעקר כזה של חומצות שומן בינוניות שעוברות תהליכי פירוק וספיגה באופן שונה משומן רווי ארוך ואכן הוא פחות מתחמצן ויש מספר מחקרים קטן שבודק את שאר ההשפעות שלו . יחד עם זאת השמן המומלץ לשימוש שהוכח מחקרית הוא שמן זית ולכן הוא הסטנדרד שלנו ולא חמאה או מרגרינה או שמן אחר ופה יש לו עידפות שנבדקה בכל תחום. מכיוון שההמלצה לצרוך שמן היא מוגבלת הרי שגם אם נרצה לגוון ולהשתמש גם בשמן קוקוס זה יבוא על חשבון שמן הזית וזה בטח לא מומלץ. חשוב להגיד שכל התכונות הנאמרות הינם על השמן המופק באופן מסורתי ולא זה המצוי בתעשייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים