לקטוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקטוז
    מירי
    17/08/2010

שלום אני אחרי ירידה במשקל 10קילו ושנה אני באותו משקל עושה ספורט 3 פעמיים בשבוע ,
    שומרת כול השבוע וסופי שבוע אוכלת מה שבא לי , עכשיו אני רוצה להוריד 3 קילו שעליתי אינני יודעת יודעת עם זה רק נפיכות שאני מרגישה כי הבטן שלי נורא נפוכה,או עליה במשקל כפי שהמשקל אומר,ואני עכשיו בבדיקות לוודא שאני לא רגישה ללקטוז כי אני סובלת מנפיכות נוראית בבטן וגזים וזה קורה אחרי שתיית חלב, אז מה יהיה עכשיו אני לא ארד במשקל ? מה עושים יש דיאטה מיוחדת לזה ?כדורים? בתפריט שלי אני לא רואה משמעותית דברי חלב חוץ מקורנפלקס עם חלב
    מה עושים ?זה ממש מתשכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקטוז

הוספת תגובה

• על רגישות , נפיחות ולקטוז

לימור בן חיים
    18/08/2010

לגבי רגישות לחלב . כדילדעת אם אכן זה מקור הנפיחות ועד ביצוע הבדיקה . יש להוריד לפחות ל- 3 חודשים את כל מוצרי החלב הניגרים כמו : חלב , גבינה לבנה /קוטג , לבן , יוגורט , מעדנים , מאפים חלביים ועוד . בהמשך באם יש שיפור בנפיחות להוסיף מזון דל לקטוז כמו קוטג , גבינ הצהובה ויוגורט . באם הרגישות נמשכת יש כמובן להשלים את מוצרי החלב במוצרים חליפיים התורמים סידן . בכל מקרה לא בטוח שיש לכך השפעה על המשקל .
    מומלץ לפנות ליעוץ תזונתי אישי ולבדוק את האפשרויות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו