טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר: אני חודשיים וחצי אחרי לידה. לפני שבועיים חזרתי לאימוני כושר: הליכות, מכשירי חדר כושר ועבודה על בטן ושרירי רצפת האגן ( עסקתי בספורט וימונים לפני הלידה). תזונה: בוקר- דגנים או קפה ם עגיות ללא סוכר צהריים- ארוחה מבושלת כגון אורז ותפו"א שעתיים לאחר מכן 45 דק' אירובי ואימון שרירי בטן ורצפת האגן ערב- אחרי האימון סלט ירקות עם טונה. לעיתים יוצא לדלג על ארוחת צהריים בגלל תשומת הלב המרובה לתינוקת בשעות הללו. לילה- אחרי שנאי משכיבה את הילדונת לישון יוצאת להליכה של שעה וחצי. אחרי ההליכה יוגורט 1.5% ולישון.
לא הצלחתי עדיין לרדת במשקל. מזיעה באימונים ומרבה בשתייה.
האם אחרי לידה זה כ"כ משתנה מאשר לפני שהייתי מצליחה להוריד בקלות במשקל כשנהגתי באותו אופן. האם אני צריכה לצמצם ארוחות?
נואשת לחזור לעצמי ( חסרים לי 7 ק"ג)
תודה,
מגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהחלט הנקה יכולה להשפיע על קצב ירידה במשקל, לעיתים בזמן הנקה הירידה גדולה יותר ולעיתים הפוך. בכל מקרה, עליך לחכות לפחות 4-6 שבועות מסיום ההנקה כדי לבדוק את השפעת הדיאטה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים