צחי ולימור שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צחי ולימור שלום
    aaa
    13/09/2010

צחי ולימור שלום,

ירדתי במשקל ע"י קיצור קיבה 42 קילו לפני כ3 שנים. מאז אני שומרת על המשקל.
    בעקבות הצבא ועודף הזמנות של אוכל לבסיס עליתי כ8 קילו. הצלחתי לרדת 4 קילו חזרה והיום אני שוקלת 70. (גובה 1.65 בעלת מבנה רחב)

אני הולכת לדיאטנית שנחשבת מאוד בקופ"ח.
    ניסינו דיאטה קצת קשה ושונה- פחממות רק בערב (איתה ירדתי את ה4 קילו שעליתי בצבא) אך הדיאטה היתה לי קשה מדי ולא הצלחתי לעמוד בה בשלב מסויים.
    עברנו לדיאטה רגילה- כ1000 קלוריות אולי קצת יותר ביום...
    מאז אני מודה- אני האשמה- לא עמדתי בה כמו שצריך ולא ירדתי ולא עליתי.

היום(!) אחרי דיכאונות ורגשות אשמה חזרתי לדיאטה אך הדיאטה שלה נאבדה לי ואני נפגשת איתה רק עוד שבועיים עוד פעם. אז שיניתי קצת את התפריט ורציתי לשאול לדעתכם.

07:30- 3 חצי אגוזי מלך
    10:30 אקטיביה 0% + 3 חצאי אגוזי מלך
    13:30 -במקרה היום אכלת סלט עוף של ארומה, אך באופן כללי מתכוונת לאכול: כוס תוספת+ ירקות מבושלים/חיים - בשר אני לא מרבה לאכול... חוץ משניצל וחזה עוף אני לא אוכלת בשר וגם זה בקושי.
    16:00 תה +סוכרזית + 1 עוגיה/ אנרג'י דיאט
    18:00- פרי/אנרג'י דיאט/ארטיק דיאט
    21:00- סלט ירקות + כוס כוסמת + 1 וחצי כפות גבינה
    או סלט ירקות + ביצה/חביתה + 1 וחצי כפות גבינה.

אני רוצה להוריד 10 קילו אחרונים שנותרו לי שדיי קשים להוריד אותם בגלל שירדתי המון במשקל ובתפריט דל מאוד בגלל הניתוח.
    האם אני יכולה לרדת מתפריט כזה? שנחשב לתפריט רגיל אחרי ניתוח קיצור קיבה וירידה דרסטית עם חוסר אוכל במשקל?

תודה
    אני :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צחי ולימור שלום

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה?

aaa
    14/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

צחי כנען
    15/09/2010

על פניו "נשמע" סביר התפריט שתיארת אך אינני ודע האם הוא ייצור מינוס קלורי ואכן יחזיר אותך לירידה נוספת במשקל. קיימות 2 דרכים לבדיקה: 1. ניסוי ותהיה כלומר מנסים תפריט מסוים ובוקדים את תוצאותיו ובהתאם מתקנים 2. בדיקות מטבוליות כמו חילוף החומרים והוצאה קלורית במשך היום ובהתאם בונים תפריט שקרוב לוודאי "מההתחלה" יביא לירידה במשקל.
    לטעמי תנסי את הדרך הראשונה בליווי הדיאטנית.
    בצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלוטן

dada
    08/10/2010

תנסי לא לאכול גלוטן - חיטה ומוצריה
    סבלתי יותר משנה משלשולים וכאבי בטן -ירדתי ל42 ק"ג בבדיקות הרבות שנוגעות במעיים לא עלו על כלום, רופאה הציע לי לא לאכול גלוטן והמצב השתפר הרבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו