רעב אחרי שוקולד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעב אחרי שוקולד
    ירון
    21/09/2010

שלום רב,

אני בן 22. לאחר אכילת שוקולד מופיע אצלי כמעט תמיד רעב חזק ששום כמות של אוכל לא יכולה להשביע. זה עובר רק אחרי כמה שעות. האם התופעה מוכרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעב אחרי שוקולד

הוספת תגובה

• אכילת שוקולד ורעב

צחי כנען
    22/09/2010

התופעה אכן מוכרת וכנראה קשורה לעליית סוכר גבוהה לאחר אכילת השוקולד וירידה דרמטית לאחריה שיוצרת רצון עז לאכילה נוספת.
    האם אותה תופעה קיימת אצלך גם לאחר גלידה ? עוגה ? וכו' ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב שזה רק עם שוקולד

ירון
    22/09/2010

אני חושב שזה רק עם שוקולד ולא עם מתוקים אחרים, ובייחוד אם זה שוקולד למריחה. יש לזה הסבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התופעה מוכרת....

צחי כנען
    25/09/2010

הכי חשוב שתלמד את גופך. אם שוקולד למריחה ולא מזונות מתוקים אחרים גורם לך לתהליך שהזכרתי אז דע. רבים מעידים על מזונות אחרים שגורמים להם ירידה סוכרת לאחר אכילתם ואפילו שתייה כמו קפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו