מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסתיידות בדורה ובפלקססילבי לאופר20/05/2015
ביתי בת 19, הסתיידות, משק הסידן תקין, מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתיידות בדורה ובפלקס - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן21/05/2015ממצא מקרי חסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתיידויות בפלקס ובדורה
סילבי לאופר21/05/2015תודה, תודה, תודה, חג שבועות שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתיידויות בפלקס ובדורה - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן21/05/2015חג שבועות שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..יש לי שאלהדנה20/05/2015
אני בת 24 יש לי שאנט בראש מגיל שבוע רציתי לדעת אם מותר לי לטוס בטיסות ארוכות כמו ארצות הברית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום..יש לי שאלה - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק08/06/2015בהחלט.
טיסה נעימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- NF1שמואל כהן15/05/2015
שלום דר בצתי בדיקה של MRI רוש יש פינוח די הרוך שני דפים אני כותב בקיצור מי סיכום 1מניגיומה תהליך נצהע בסינוס הקברונוזי השמאלי עם האדרות המתמשכות כלפי התעלה האופטית הקלינואיד פיסורה אורבילטית עליונה באזור האפקס של הארובה התהליך עוטף את סעיף V1 האופטלמי 2 אינטרה קרניאלית נראים מוקדי אות פתולוגים באזור הספלניום ואזורים פריטגונלים מי מצע חדש ההליך נצבע בקוטר 13 ממ ברכס האבאולרי משאמל חשד ל נוירומה או נוירו הצב האופטי השמלי התוך ארובתי נראה מדודל רושם חריג תוך עצבח יש גם מעט יותר נוזלי בשרוול האןפטי מימין מאשר משמאל יש גםהאדרה משתרעת גם מעט כלפי הפיסורה האורביטלית העליונה עם רושם למעורבות של אזור האינסרציה של שריר הרקטס הלטרלי לאזור הקונוס בבקשה דר הים הפשר לכבל אסבר בבקשה לםני 6 שנים אני כיבלתי תיפול של רדיוכרוגיה בבקשה הים אפשר הסבר תודה דר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך מי דפף כודם
שמואל כהן15/05/2015המניגיומה תהליך נצבע בסינוס הקברונוזי השמאלי המעבה את הסינוס ישנה האדרה המיתמשחכת בבסיס הקיאנויד הקדמי מצד שמאל זאת משתרעת לתוך הארובה סיביב מבנה טובולרי שכנראה מייצג את סעיף V1 הטיגרמינלי במעברו מהסינוס הקברונושי לתוך ארובת העין ישנה הסננה עדינה לתוך האופית דר זה המשך מי דף קודם הסבר בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשל
שמואל כהן18/05/2015שלום דר יש שני מכתבם שכתבתי יש הפשרות לכבל אסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשל - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק21/05/2015לא ניתן להסביר דרך הפורום. נא להגיע למרפאה ונסביר ככל שנוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיעמוח ct ראשמרינה12/05/2015
ב ctראש נמצא הסתיגויות סימטריות גסות בלנטיפורמים גו צדדי מה זה אומר?
מרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיעמוח ct ראש - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן12/05/2015ממצא שפעמים רבות מודגם בהדמיות מוחיות, לרוב אסימפטומטי. בשל העובדה שמצויין כי ההסתיידויות הן גסות, ממליצה על ביקורת אצל נוירוכירורג או נוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח mriשושי11/05/2015
שלום רב
בסיכום ה mri נרשם לי כי מוקד האדרתי בראש הקאודט הימני אבחנה מבדלת של CHOREa מול טלאנגיאקטזיה קפילרית.
מוקדים נוספים לא ספציפיים ברקמת המוח. להמשך בירור.
אשמח באם תוכלו לסייע לי להבין במה מדובר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח mri - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן12/05/2015אילו מחלות שונות אחת מהשנייה היכולות לגרום למראה הדמייתי שכזה. טלאנגיאקטזיה קפילרית הינה מלפורמציה וסקולרית (אשר לרוב אינה מצריכה שום טיפול), לעומת זאת כוריאה זוהי מחלה עם מ'ס סיבות אשר כחלק מהמחלה קיימים שינויים באיזור הקאודט. ממליצה על המשך בירור ע'י נוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטת עצם בקו האמצעדנה10/05/2015
שלום רב.
לפני מס' ימים בעלי הסתפר. בתספורת הפנו את תשומת ליבו לכך שיש לו בליטה במרכז הראש בקו האמצע, מהקודקוד לכיוון המצח. (ארוכה... כמו בננה) במגע הבליטה קשה כמו עצם.
הוא לא יודע לומר אם זה היה שם קודם.
נורא לחוץ ולא יודע אם יש מקום לפנות לרופא או לא.
זה לא כואב.
יש לציין שהוא סובל מכאב בחניכיים כבר מס' שבועות אך לא מצאו מוקד לטיפול בפה.
אודה להכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטת עצם בקו האמצע - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן12/05/2015ממליצה להיבדק ע'י נוירוכירורג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםשני04/05/2015
שלום,
כשלושה חודשים אני סובלת מכאבים ותפוס ע"ש צווארי וכתף שמאל.
כאב לסירוגין במהלך היום. בלילה כאבים חזקים ביותר בלתי אפשרי לישון על אף צד, בבוקר קמה בתחושה של שבר.
עשיתי צילום עמוד שדרה צווארי+ כתף
כתף- מבנה גרמי שמור
עמוד שדרה צווארי- ללא ממצא חריג כנ"ל CT
אורטופד כללי אומר שלדעתו הכאבים סוג של דלקת.
טיפול שקיבלתי:
כדורים אתופן 600 ל10 ימים, XEFO 8MG, זריקת וולטרן, נוסו משחות: וולטרן/ בנגיין/ רדיאן – טיפול הנ"ל אולי עוזר למס' שעות או יום לא מעבר.
באופן כללי יש לי ממצאים של נוירופיברמטוזיס.
IMR משנת 2013
בדיקת גנטיקה בדם NF1 שלילית. עדיין לא עשיתי בדיקת NF DNA מנגע עורי- צריכה לעשות.) . פיענוח MRI עמוד שדרה לכל אורכו- בשאלת NF.
מודגם סירינקס של החוט הצווארי משתרע בין C5 עד D1
בנוסף סירינקס בחוט הגבי בין D8 עד D10 . קיימת אקספנציה קלה של החוט בגבהים האלה ללא האדרה חריגה.
בנוסף סירינקס זעיר גם החוט בגובה D5
סיומת החוט ב-L2
בתוך השק מודגמים מספר מוקדים האדרתיים לאורך השורשים. לדוגמא ב- L4 L5 מימין, ב-L2 משמאל. בפורמן הסקרלי בגובה S2 משמאל.
בנוסף מודגם מוקד האדרתי בין בזיזית האחוריים בין גופי החוליות D6 ל- D7 נמדד 11 מ"מ ומובהק ב- STIR.
בנוסף קיים חשד למספר מוקדים בעמוד השדרה הצווארי דומים.
לכל אורך עמוד השדרה הצווארי והגבי אין פריצה או בלט.
בעמוד השדרה המותני אין פריצת דיסק. אין היצרות השק או הנקבים.
מבנה גרמי בגדר תקין.
סיכום:
סירינקס של החוט הצוואיר ב- C5 עד D1. סירינקס ב- D5, D10- D8 ללא האדרה פתלוגית בתוך הסירינקס.
בנוסף מודגמים מספר מוקדים האדרתיים לאורך השורשים של האקודה וכן בע"ש הגבי.
הנוסף מודגם מוקד האדרתי ברקמות הגביות בגובה D7 בקו האמצע יתכן ומדובר בנוירופיברומות.
קבעתי תור ל MRI חוזר רק בעוד חודשיים.
יש לי תור ל MRI עוד חודש ושבוע.
1. במידה וסרינקס גדל משנת 2013 יכול לגרום לכאבי תופת האלו? האם יש קשר להממצאים ב IMR והכאבים שיש לי לאחרונה? (אף פעם לא סבלתי מכאבים כאלו)
2. יש טיפול לכאב הנ"ל?
3. הנושא שייך לאורטופד ע"ש או נוירולוג?
אשמח לדעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק21/05/2015הי שני,
סירינגס לא יסביר כאב מסוג זה.
מומלץ לבצע את הבדיקה החדשה ולהגיע למרפאה של נוירוכירורג לבדיקה והתייעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה דחופה בנושא ליפומה במוחיוכי03/05/2015
שלום אני בת 33 , מזה 3 שבועות רצוף שיש לי מיגרנה חזקה בחצי ראש ימני (מתגברת בזמן שאני מתכופפת) והכאב הוא גם בחלק האחורי של הראש בצד ימין מעל הצוואר. שלחו אותי לסיטי ראש וזו התוצאה:
בסריקה בחלון המוחי:
מודגמת ליפומה גדולה, כנראה מקורו חלק הצרבלרי של הפלאקס נכנסת לכוון הגומה האחורית מפרידה בין הוורמיס במידת מה וההמיספרה הימנית של המוחון וגזע המוח נגמרת בפלאקס. לא נותנת אפקט מסה על חדר המוח הרביעי וגם לא על הציסטרנות הבזליות
אני מאוד מודאגת ולא יודעת מה זה אומר והאם זה מקור המיגרנות שלי?
לפני כחודש וחצי עברתי הפלה עם ציטוטק , האם יכול להיות שהכאב ראש נובע מכך? (אני עדיין מדממת )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה דחופה בנושא ליפומה במוח - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן03/05/2015לרוב מדובר בממצא מולד, חובה לראות את ההדמייה עמ לייעץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה דחופה בנושא ליפומה במוח
יוכי03/05/2015האם את מקבלת באופן פרטי? או יכולה להמליץ לי על רופא/ה טוב באזור חיפה והסביבה?
האם לחכות עד שההורמון שלי ירד כדי לוודא שהכאב ראש לא נובע מההורמון בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה דחופה בנושא ליפומה במוח - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן03/05/2015המרפאה שלי בתל אביב. בכל מקרה בררי עם גניקולוג לגבי תופעות לוואי אפשריות של הטיפול שקיבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
יוכי03/05/2015אני מחכה עוד שבוע לראות אם הדימום יפסיק (בהמלצה שלו) ואם לא הוא מעוניין לעשות גרידה. בכל אופן הוא אמר שלדעות אין קשר בין ההפלה לכאבי ראש שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותתמי02/05/2015
בעבר לפני 21 שנה עברתי משבר קל מקבלת פרפנאן וארטן
ללא מעקב פסיכיאטרי
סובלת מבעיה נוירולוגית מיוקולניוס דיסטוניה שצצה לי אחרי שיתוק בל
סובלת מכאבי ראש
עשו לי ct
וראו נגע ליטי בגודל 16 על 8.7 מ"מ עם טרבקולציה גסה גדל
במימדיו לעומת בדיקה קודמת
עשיתי mri
האםהמנגיומה בגודל 11 מ"מ בעצם הגולגולת פרנוטלי משמאל יכול לגרום לכאב ראש ?
איך מטפלים בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק08/06/2015הי מירב,
אם מדובר בנגע שגדל יש לשקול כריתה שלו.
נגע כזה בהחלט יכול לגרום לכאבי ראש ממוקדים לאזור הנגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע בעצם המוחתמי01/05/2015
האם
המנגיומה בגודל 11 מ"מ בעצם הגולגולת פרנוטלי משמאל יכול לגרום לכאב ראש ?
את זה ראו בבדיקה של MRI
הכאב ראש הולך ובא
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בעצם המוח - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן01/05/2015יכול לגרום לכאב, לרוב מקומי ( באיזור של ההמנגיומה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח להסרת טוברקלו מנינגיומהמיכל30/04/2015
אני שבועיים וחצי אחרי הניתוח
שאלה מתי אפשר לצבוע את השיער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח להסרת טוברקלו מנינגיומה - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן30/04/2015חודשיים לאחר הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמות הסנטר והשפתייםקובי27/04/2015
שלום רב. בגיל 63 לפני כחודש ימים עברתי ארוע חולף של קושי בדיבור והרדמות של השפתיים הסנטר והפה .לחץ דם גבוה מהרגיל 190/130 הארוע חלף לאחר 3 שעות . אושפזתי למשך יומיים עם המלצה להמשך טיפול באספירין בכמויות של 300 ליום למשך חודש ימים. בבדיקת ה- CT שבוצעה ללא הזרקת חומר ניגודי .לא נתגלו סימנים על הארוע. לטענתם ארוע חולף לא משאיר סימנים.
ברקע סובל מבעיות גב ומחלת ארכנאודיטיס .( דלקת בעצבי הקאודה ) עם כל ההשלכות הקשות של המחלה. יתר לחץ דם . מטופל בכדורים רמיפריל (בדרך כלל מאוזן )
כעת בשעות הלילה שוב חוזרת התופעה של הרדמות בשפתיים והפה . הרגשה כאילו
קבלתי זריקת הרדמה לאחר טיפול שיניים. וכאבים ולחץ ב- 2 צידי הראש . הרגשה כאילו שהולך להתפוצץ לי כלי דם .
מבקש את עזרתכם הדחופה !!! במתן עצה או הכוונה..... תודה מראש . קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמות הסנטר והשפתיים - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן28/04/2015ממליצה להתייעץ עם נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצתברות נוזלים לאחר ניתוחאברהם20/04/2015
שלום
עברתי ניתוח שלישי להסרת מנינגיומה בראש לאחר הניתוח השלישי יש דליפה של נוזל המח לקרקפת
מה הטיפולים המומלצים לטיפול בבעיה אני נמצא במעקב בהדסה
רציתי לשמוע עוד דעה נוספת
תודה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצתברות נוזלים לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן22/04/2015בהנחה שהנוזל לא דולך מחוץ לעור, ישנן מ'ס גישות טיפוליות כולל המתנה, לעומת ניקור הפלפ (צלקת ניתוח) בין אם חד פעמי או השארת נקז מקומי. בנוסף לעיתים מוסיפים גם ניקוז לומברי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכף הטורקיטלי שפירא19/04/2015
רציתי לדעת מה זה אוכף הטורקי מורחב
תודה טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכף הטורקי - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן19/04/2015אוכף תורכי זהו חלק מהגולגולת בו ממוקמת בלוטת יותרת המח (היפופיזה). לעיתים מורחב כשיש גידול בבלוטת יותרת המח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אוכף הטורקי המורחבח
טלי שפירא19/04/2015תודה ואם בסי טי אמרו שזה נראה דבר ישן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיטי ראש עם הזרקת חומר ניגודייעלי19/04/2015
שלום!
לפני שבוע עשיתי סיטי ראש עם הזרקת חומר ניגודי, בתשובה לבדיקה מופיע הרישום הנ"ל מה זה אומר? "הסתיידות בחלק קברנוזי של העורקים הקרוטידים משני הצדדים ".
תודה על המענה!
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיטי ראש עם הזרקת חומר ניגודי - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן19/04/2015מדובר בהסתיידות בעורקים המזינים את המח , המכונים קרוטידים. קיימים שני עורקי קרוטיד , ימין ושמאל ושניהם עוברים כחלק ממסלולם למח בתוך הסינוס הקברנוזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטי ראש עם חומר ניגודי
יעלי20/04/2015ומה הטיפול לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטי ראש
יעלי24/04/2015סליחה אבל לא קיבלתי מענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטי ראש - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן25/04/2015לא תמיד בעל משמעות קלינית, כזו שמצריכה טיפול. מאפיין שינויי גיל. ע'מ לבדוק האם מצריך טיפול, ממליצה על המשך בירור ע'י נוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטי ראש
יעלי26/04/2015תודה רבה על המענה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)