איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
    רינת
    28/08/2020

אני מרגישה אהבה למישהו ואני רוצה לחזק את הקשר. אמרו לי שדרך nlp אפשר לעבוד על זה. אשמח לטיפ מסוים קטן בכלל איך ליצור מטרות בחיים.
    אני מאחלת לך שבת שלום ומבורך.
    תודה על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לרינת לגבי זוגיות ומטרות בחיים

אילה אורי
    29/08/2020

רינת שלום,

ב Nlp הגדרה מפורטת של המטרה היּא הדבר הראשון שעושים בתהליך, וכמובן ניתן לעשות הגדרֻות מטרה עבור מטרות שונות שּאנו רוצים להשיג בחיינו, כל אחת בזמנה.

אחת השאלות החשובות שאנו שואלים את עצמנו בדרך להגדרה המפורטת של המטרה, היא לא רק מה היינו רוצים להשיג, אלא האם השגת המטרה היא בשליטתנו.

במידה שהתשובה היא לא, כמו במקרה של מימוש זוגיות, בודקים איזה חלק נמצא בשליטתנו, ורק עליו ניתן לעבוד.

למשל אם את רוצה לחזק את הקשר למישהו מסוים, ובהנחה שאתם אכן מתאימים, את יכולה לחזק את הקשר עם עצמך, לזהות את רצונותייך ומה את אוהבת, וסביר להניח שכאשר תיווצר זוגיות, היא תהיה זוגיות שנכונה לך יותר, ועשויה להתפתח בצורה יציבה יותר מאשר זוגיות שבה אינך מכירה את עצמך לעומק או אינך מספיק מחוברת לעצמך במובן של אהבה עצמית.

כמו כן דרך חיזוק הקשר עם עצמנו, אנחנו יכולים לזהות בעצמנו חסמים שהיו בלתי מודעים, ושככל שניטיב להכיר אותם ולתת להם מענה פנימי, הדרך שלנו תיפתח והשגת המטרה תתאפשר.

טיפ נוסף שעשוי לעזור הוא לדמיין את עצמך בעתיד, לאחר שהשגת את המטרה. אפשרי לעצמך לדמיין איך השגת המטרה משפיעה על חייך, על משפחתך, על עבודתך, על חברייך, על עיסוקייך, וגם מבחינה רגשית - שימי לב האם זה מעורר בך שמחה והתרגשות לדמיין את הקשר או הזוגיות ביניכם, והאם זה מעורר גם חששות מסויימים (שגם בהם תצטרכי להתחשב, לרוב החסמים הפנימיים שלנו הם חששות ופחדים).

מקווה שעזרתי ומאחלת לך ולשניכם הצלחה ואושר,

אילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו