מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?רינת28/08/2020
אני מרגישה אהבה למישהו ואני רוצה לחזק את הקשר. אמרו לי שדרך nlp אפשר לעבוד על זה. אשמח לטיפ מסוים קטן בכלל איך ליצור מטרות בחיים.
אני מאחלת לך שבת שלום ומבורך.
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרינת לגבי זוגיות ומטרות בחיים
אילה אורי29/08/2020רינת שלום,
ב Nlp הגדרה מפורטת של המטרה היּא הדבר הראשון שעושים בתהליך, וכמובן ניתן לעשות הגדרֻות מטרה עבור מטרות שונות שּאנו רוצים להשיג בחיינו, כל אחת בזמנה.
אחת השאלות החשובות שאנו שואלים את עצמנו בדרך להגדרה המפורטת של המטרה, היא לא רק מה היינו רוצים להשיג, אלא האם השגת המטרה היא בשליטתנו.
במידה שהתשובה היא לא, כמו במקרה של מימוש זוגיות, בודקים איזה חלק נמצא בשליטתנו, ורק עליו ניתן לעבוד.
למשל אם את רוצה לחזק את הקשר למישהו מסוים, ובהנחה שאתם אכן מתאימים, את יכולה לחזק את הקשר עם עצמך, לזהות את רצונותייך ומה את אוהבת, וסביר להניח שכאשר תיווצר זוגיות, היא תהיה זוגיות שנכונה לך יותר, ועשויה להתפתח בצורה יציבה יותר מאשר זוגיות שבה אינך מכירה את עצמך לעומק או אינך מספיק מחוברת לעצמך במובן של אהבה עצמית.
כמו כן דרך חיזוק הקשר עם עצמנו, אנחנו יכולים לזהות בעצמנו חסמים שהיו בלתי מודעים, ושככל שניטיב להכיר אותם ולתת להם מענה פנימי, הדרך שלנו תיפתח והשגת המטרה תתאפשר.
טיפ נוסף שעשוי לעזור הוא לדמיין את עצמך בעתיד, לאחר שהשגת את המטרה. אפשרי לעצמך לדמיין איך השגת המטרה משפיעה על חייך, על משפחתך, על עבודתך, על חברייך, על עיסוקייך, וגם מבחינה רגשית - שימי לב האם זה מעורר בך שמחה והתרגשות לדמיין את הקשר או הזוגיות ביניכם, והאם זה מעורר גם חששות מסויימים (שגם בהם תצטרכי להתחשב, לרוב החסמים הפנימיים שלנו הם חששות ופחדים).
מקווה שעזרתי ומאחלת לך ולשניכם הצלחה ואושר,
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפרעות אכילה,אנורקסיה לנערה בת 14 האם NLP עוזר?
איך אפשר להחזיר לעצמי את המוטיבציה להנעה?
להודות לאילה אורי ובקשה להמלצה על לימודי nlp
האם טיפול ב-NLP מתאים גם לכבדי לשון?
מה עושים כדי לשפר מצב רוח רע לטוב דרך nlp?
איך מגדירים מטרה לזוגיות שאני מאוד רוצה?
כיצד הופכים גישה שלילית לגישה חיובית?
תסכול קושי ותחושה לא נעימה, חרדות ולחץ
טיפול NLP לבעיה רפואית של גידול שפיר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)